Üdülés alatti dialízis Utazzon és élvezze az üdülést

Termék gyorskereső

Kategória vagy alkategória mutatása

Nyaralás és utazás veseelégtelenséggel élő betegként

Természetesen a krónikus vesebetegek is utazhatnak! A B. Braun több, mint 350 dialízisközpontot üzemeltet több, mint 30 országban, melyek közt megtalálhatók olyan népszerű úticélok, mint például Spanyolország (beleértve Tenerifét), Törökország, Franciaország (itt Antibes-ben van egy központ, Franciaország déli részén), Horvátország és Magyarország. Betegeink bízhatnak abban, hogy nálunk az otthonuktól távol is magas szintű ellátásban részesülnek, bárhol is járnak a világban. A legtöbb dialízisközpontunk vagy egy kórház közvetlen közelében helyezkedik el, vagy magában a kórházban található, ahol közvetlen hozzáférés biztosított a szélesebb körű orvosi ellátórendszerhez. Így betegeink felhőtlenül élvezhetik a jól megérdemelt nyaralást, miközben magas színvonalú egészségügyi ellátásban részesülnek. Mindazonáltal minden üdülés tervezést igényel, főként, ha nagy távolságokra történő utazással jár együtt. /p>

Mire kell figyelni, amikor üdülni megyünk?

  • Dialízist igénylő veseproblémákkal élő betegek esetében az utazás még előrelátóbb tervezést igényel, így számukra a last-minute foglalás nem egy életszerű lehetőség. 
  • Konzultáljon az Önt kezelő egészségügyi szakszemélyzettel annak kiderítése érdekében, hogy elég jó-e az állapota ahhoz, hogy utazni tudjon. Segíteni fognak bármely tervének megvalósításával kapcsolatban is.
  • A szokásostól eltérő dialízisközpontban történő kezelésekre már elutazás előtt időpontot kell foglalni.
  • A PD kezelés alatt álló betegek számára sokkal egyszerűbb az utazás.
  • Van néhány olyan, tengeri hajóutak lebonyolításával foglalkozó cég is, akiknél a hajó fedélzetén található dializáló berendezés.

Miben lehet segítségére az egészségügyi szakszemélyzet?

A kezelés zökkenőmentességének biztosítása érdekében az egészségügyi szakszemélyzet segítséget nyújt a betegeknek az otthontól távol töltött idő alatti dialízisek megtervezésében. Az Önt kezelő egészségügyi szakszemélyzet: 

  • Részletes információkkal látja el az üdülés alatti kezelést végző dialízisközpontot az Ön kezelési tervével kapcsolatban
  • Előre elküldi a szükséges felszereléseket és a fontos gyógyszereket (beleértve a PD kezelés alatt álló betegek dialíziséhez szükséges felszerelést)
  • Tanácsokkal látja el Önt az úticél szempontjából ajánlatos védőoltásokkal, valamint a táplálkozással kapcsolatban
  • Kapcsolattartóként szolgál, ha az üdülőhelyi egészségügyi ellátást végző személyzetnek bármilyen kérdése lenne
  • Segítségére lehet Önnek abban is, hogy szálláshelyet foglaljon Önnek egy dialízisközponthoz közeli hotelben vagy apartmanban.

Gyakran ismételt kérdések: utazás

Elviekben igen. A B. Braun dialízisközpontok a világ majdnem minden részén megtalálhatók. Az Önt kezelő helyi központ személyzete segít Önnek az előkészületek megszervezésében. Az üdülőhelyen található központban végzett kezelés ugyanúgy fog zajlani, mint a szokásos kezelések. Kérjük, időben értesítse a gondozását végző személyzetet. Így a B. Braun mindent meg tud szervezni az üdülőhelyi központ és az Ön kényelme érdekében. 

Időről időre mindenkinek szüksége van kikapcsolódásra, és ez alól a vesebetegek sem kivételek. Azonban a dialízis alatt álló vesebetegek számára ez több szervezéssel jár, ezért az ő esetükben a last-minute foglalás nehézkes. Az előkészületek mellett, melyek annak biztosításához szükségesek, hogy a nyaralás úticéljául szolgáló településen található központ tökéletesen felkészült legyen az Ön fogadására és kezelésére, a nyaralás megtervezésekor olyan tényezőket is figyelembe kell vennie, mint például az ajánlott védőoltások, az Ön általános egészségi állapota, valamint az időbeosztás.

Természetesen, krónikus vesebetegséggel élő betegek is utazhatnak. Mindazonáltal minden üdülés tervezést igényel, főként, ha nagy távolságokra történő utazással jár együtt. /p> Kérje meg az orvosi kezelését támogató személyzetet, hogy segítsenek a nyaralása megtervezésében. A személyzet segít majd Önnek az üdülés alatti dialízisek megszervezésében, és tanácsokkal látják el többek között a védőoltásokkal vagy a táplálkozással kapcsolatban annak érdekében, hogy az üdülés meg tudja adni Önnek azt a pihenést és nyugalmat, amire szüksége van. Ha Ön PD kezelésben részesülő beteg, kérjük, tájékoztassa kezelőorvosát az úticéljáról. Így ő el tudja intézni, hogy az Ön dialízis ellátmányát az üdülőhelyre szállítsák.

Üdülés alatti dialízis

Mi a következő üdülési úticélja?

Dialízisközpontjaink hálózata az egész világot lefedi. Minden központról részletes információkat talál a központok felsorolásánál. Az üdülés alatti dialízist biztosító központok ötleteket adnak Önnek a helyi szálláslehetőségekkel és látnivalókkal kapcsolatban is. Böngésszen kedvére a központjaink közt, és találja meg a következő üdülés Ön számára tökéletes helyszínét.

Mondanunk sem kell, hogy a B. Braun akkor is segíti a betegeket, ha azok nem a B. Braun által működtetett dialízisközpontok egyikében terveznek üdülés alatti dialízist igénybe venni.

Gyakran ismételt kérdések: üdülés alatti dialízis

Igen. Dialízisközpontok a világ minden részén találhatók. A kezelés szabványosított. Az Ön gondozását végző központ személyzete segít Önnek megszervezni a kezeléseket.

Ha már kiválasztotta az úticélt, keresse meg a legközelebbi dialízisközpontot, és küldje el nekünk az ajánlatkérését. Adja meg a nevét, címét, telefonszámát vagy e-mail címét, és ami a legfontosabb, az Ön anyanyelvét. Felvesszük Önnel a kapcsolatot, és megbeszéljük, hogy a jövőben milyen módon tudunk a legkönnyebben kommunikálni, valamint segíteni Önnek.

A lehető legkorábban vegye fel velünk a kapcsolatot. Minél hamarabb tudunk a tervezett utazásáról és a kívánságairól, annál könnyebben tudunk a segítségére lenni. Ezen kívül last-minute üdülések megszervezésében is segítettünk már számos betegnek, és mindenben segítségére leszünk Önnek, bármikor is lép velünk kapcsolatba.  

Természetesen. Szolgáltatásainkra nem vonatkozik semmiféle korlátozás, és örömünkre szolgál, ha azokkal bármikor segíthetünk Önnek.