Adatvédelem

Termék gyorskereső

Kategória vagy alkategória mutatása

Név nélküli adatgyűjtés
A B. Braun honlapjait Ön anélkül használhatja, hogy személyéről bármilyen információt megosztana velünk. Kizárólag az Ön internetszolgáltatójáról, a böngészője által elküldött adatokról és a honalpunkon Ön által megnyitott oldalakról szerzünk információt.  Erre a célra az etracker nevű programot használjuk. A program által begyűjtött adatokat kizárólag statisztikai célból használjuk fel. Ön mindvégig névtelen marad mint egyéni felhasználó.

etracker
Az etracker GmbH (www.etracker.de) technológája által a felhasználói adatok gyűjtésére és tárolására név nélkül kerül sor. Az adatok alapján a weboldal látogatói nem azonosíthatók. Az effajta adatgyűjtés joga a honlap felhasználói által bármikor visszavonható a jövőbeli látogatások idejére.

AddThis
A B. Braun az AddThis szolgáltatását is felhasználja abból a célból, hogy a látogatók számára a tartalmak közösségi portálokon történő megosztása egyszerű legyen. Kérjük, olvassa el azAddThis Adatvédelmi Irányelveit adatvédelmi kérdésekkel kapcsolatban. A B. Braun nem gyűjt vagy kap semmilyen AddThis alkalmazásnak elküldött személyes információt.

Személyes adatok gyűjtése, feldolgozása és továbbítása
Személyes adat gyűjtésére csak abban az esetben kerül sor, amennyiben Ön önként adatot oszt meg, mint például egy honlapon szereplő űrlapon. Az ilyen adat nem kerül harmadik félhez, hacsak nem ez az Ön kifejezett kérése.

Hozzájárulás és korlátozott felhasználás
A személyes adatok megadása (e-mail cím, név, cím) kizárólag önkénetes alapon történik. Az ilyen adatok megadásával Ön hozzájárul ezek gyűjtéséhez, feldolgozásához és ahhoz, hogy az adatai által kapcsolatba lépjünk Önnel. Az adatgyűjtési hozzájárulását Ön bármikor visszavonhatja.

Hozzáférés joga
Kérésére - a vonatkozó jogszabály értelmében - írásban értesítjük arról, tárolunk-e adatot Önről, és ezeket az adatokat megosztjuk Önnel.

Biztonság
A B. Braun az adatok védelme és a jogtalan hozzáférés megakadályozása érdekében technikai adatbiztonsági eszközöket alkalmaz. Biztonsági eszközeink a technikai fejlődést követve folyamatosan javulnak.