Egyoldalas adatvédelmi tájékoztató

Termék gyorskereső

Kategória vagy alkategória mutatása

Ez a szolgáltatás gyűjti a felhasználóinak a személyes adatait.

Szolgáltató

B. Braun
Felhévízi u. 5. 
1023 Budapest 
Magyarország

Kapcsolattartó

Adatvédelmi tisztviselő: dr. Pusztai Dorina Vállalati jogász, a címet lásd fent

A szolgáltató milyen adatokat tárol Önnel kapcsolatban?

Ennél a szolgáltatásnál Ön egy felhasználói fiókot hozhat létre, amellyel igénybe veheti a szolgáltató ajánlatát. Ehhez meg kell adnia a hozzáférési adatait (ez többnyire egy felhasználónév/e-mail cím és jelszó) és ezeket meg kell osztania a szolgáltatóval.

Megadhat olyan adatokat is, amelyek nem szükségesek az Internet használatához, de mindazonáltal az Ön személyes információit tartalmazzák. Ilyen adat lehet például az Ön címe, a születési dátuma vagy a családi állapota.

A közösségi hálózatok funkciói beépülnek ebbe az ajánlatba, amelyeket Ön felhasználhat. Ilyen funkció lehet a szolgáltató tartalmának megosztása, a „tetszik” funkció vagy a közösségi hálózat regisztrációs funkciójának felhasználása a webhelyünkön való regisztrációra.

Hogyan gyűjti a szolgáltató az Ön adatait?

Ennek a szolgáltatásnak a használata során Ön felhasználói fiók létrehozása nélkül is megadhat adatokat (különösen e-mail címet vagy felhasználónevet). Ilyen adatbevitelre kerülhet sor például egy versenyben való részvételnél, egy hírlevélre történő feliratkozásnál vagy ha egy hozzászólást tesz közzé egy fórumon.

Azokat az adatokat, amelyeket Ön a webhelyen megad, a szolgáltató biztonságos kapcsolaton át továbbítja.

A szolgáltató a szolgáltatásának javítása érdekben elemzi a felhasználók böngészési szokásait (például elemzi, hogy hol töltenek el a felhasználók különösen sok időt vagy milyen gyakran szakítják meg a webhely használatát).

Ez a szolgáltatás úgynevezett hozzáférés engedélyezés teszi lehetővé a különböző funkciók elérését. Azt, hogy ehhez milyen engedélyekre van szükség, megtalálhatja az Ön alkalmazás beállításaiban is.

Mire használja a szolgáltató az Ön adatait? 

A szolgáltató elemzi az egyes felhasználók böngészési szokásait, hogy fejleszthesse és személyre szabhassa a szolgáltatását minden egyes felhasználó számára (például „férfi/nő” vagy „utoljára megtekintett cikk”).

A szolgáltató harmadik felek hirdetéseit jeleníti meg és lehetővé teszi a hirdető számára a felhasználók böngészési szokásainak felmérését. Ezeket az adatokat például arra használja, hogy személyre szabja a reklámokat, az ajánlásokat és a további ajánlatokat, valamint hogy ezeket a felhasználók érdeklődésének megfelelően alakítsa ki.

A szolgáltató harmadik felek számára lehetővé teszi az egyes felhasználóik böngészési szokásaira vonatkozó adatok gyűjtését. Ezeket az adatokat például arra használják fel, hogy személyre szabják a reklámokat, az ajánlásokat és az Önnek szóló további ajánlatokat (a szolgáltató ajánlatait is beleértve) harmadik felek webhelyein.

Az adatvédelmi szabályok részletes változata elérhető itt.