Felhasználási feltételek

Termék gyorskereső

Kategória vagy alkategória mutatása

Internetes oldalaink általános információt nyújtanak a B. Braun-ról, szolgáltatásairól és termékeiről. Nem szolgálnak szaktanácsadásként vagy útmutatásként a B. Braun által gyártott termékeket és a B. Braun által nyújtott szolgáltatásokat illetően. Amennyiben kérdése vagy kérése van, kérjük, közvetlenül forduljon a B. Braun-hoz.

Legjobb tudásunk szerint megpróbáljuk Önt a legfrissebb és legpontosabb információval ellátni. A B. Braun nem vonható felelősségre az ezen információkból esetlegesen adódó károkért, és nem vállal garanciát és felelősséget a feltüntetett információk pontosságáért és teljességéért. Internetes oldalaink és az összes linkben szereplő oldal használata kizárólag saját felelősségre történik. Sem a B. Braun, sem harmadik fél nem tehető felelőssé az internetes oldalunk használatából, vagy az ahhoz való hozzá nem férésből esetlegesen eredő károkért. Termékeink használata előtt a csatolt felhasználási útmutatót minden esetben el kell olvasni.

Intenetes oldalaink tartalmaznak információt és linkeket harmadik fél oldalaira is. Ezek oldalainkon, ahol lehet, fel vannak tüntetve. Harmadik fél által szolgáltatott informáciért nem vállalunk felelősséget.

Internetes oldalainkon található valamennyi kép és információ - amennyiben újra előállítható - szerzői jogi védelem vagy más iparjogvédelem alatt állnak. Valamennyi terméknév - nagybetűs írásmóddal, vagy más módon jelölve - a B. Braun cégcsoport védjegye. Ezen információk felhasználása és újra előállítása nem engedélyezett a B. Braun előzetes írásbeli engedélye nélkül. 

Fenntartjuk a jogot internetes oldalaink tartalmának előzetes figyelmeztetés nélküli megváltoztatására. Ebből kifolyólag a B. Braun-t nem terheli semmilyen felelősség.