B. Braun Magyarország B. Braun Medical Kft.

Termék gyorskereső

Kategória vagy alkategória mutatása

GYÖNGYÖSI GYÁR

A  mindennapokban is törekszünk magas színvonalú termékekkel körülvenni magunkat, de amikor egy beteg ember ellátásáról van szó, akkor kiemelten fontos a megkérdőjelezhetetlen minőség és a működési biztonság. A gyöngyösi gyáregységünkben folyó munka során mindig szem előtt tartjuk, hogy a gépekről és a munkatársak kezéből kikerülő termék akár életet is menthetnek, így elvárt azoknak kifogástalan minősége. 

Cégünk folyamatosan növekvő és fejlődő gyöngyösi gyára egyszer használatos orvosi eszközöket állít elő. A gyöngyösi üzem 16.900 m2 alapterületen – ebből 5400 m2 tisztatér – több mint 1000 munkatárssal, évi közel 65 millió terméket gyárt. Elsősorban infúziós és transzfúziós szerelékek, cyto-szettek, katéterek, vérvonalak, műtéti elszívó rendszerek és egyéb speciális eszközök kerülnek ki a 25 éves múlttal rendelkező gyáregységből.

FEJLESZTÉS

A betegellátásban használt orvosi eszközök működési biztonsága az egyik legfontosabb feladata a gépek fejlesztéséért felelős szakembereknek. A fejlesztőmérnökök felelőssége tehát szó szerint életbevágóan fontos.  A B. Braun Medical Kft. fejlesztési divíziója dialíziskészülékek hardver- és szoftverfejlesztését, valamint infúziós pumpák szoftverfejlesztését végzi. A divízió 100 magyar fejlesztőmérnököt foglalkoztat a B. Braun nemzetközi orvosiszoftver-fejlesztő központjaként is működő budapesti irodájában. 

A B. Braun tudásmegosztást hangsúlyozó Sharing Expertise mottójának jegyében kiemelt figyelmet fordít a jövő generációjának oktatására és fejlesztésére, valamint az innovatív tanulási folyamatok elősegítésére. A B. Braun Medical Kft. fejlesztési divíziója 2013 óta együttműködik a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemmel és az Óbudai Egyetemmel.

Tanúsítványok

Leírás Dokumentum Link
ISO 50001 Tanúsítvány
pdf (1.3 MB)

Jelentések

Leírás Dokumentum Link
Energetikai szakreferensi jelentés
pdf (108.4 KB)