Törődünk a betegeinkkel Elkötelezetten a betegekért

Termék gyorskereső

Kategória vagy alkategória mutatása

Filozófiánk a betegellátást illetően

Számunkra a vesebetegek ellátása sokkal több puszta dialízisnél. Végtére is az „ellátás” szó sokkal többet jelent csupán az orvosi kezelésnél.

Hiszünk abban, hogy az a legjobb mód az igazi, teljes értelemben vett ellátás biztosítására, ha Önt, a beteget állítjuk a törekvéseink középpontjába.

Célunk világos: ugyanolyan minőségű és stílusú ellátást szeretnénk biztosítani Önnek, mint amilyet saját magunk, valamint a családtagjaink, szeretteink és barátaink számára is elvárunk. Célunk, hogy teljes mértékben figyelembe vegyük az Ön speciális igényeit, és holisztikus megközelítést alkalmazzunk, amely jelentős változást hoz majd az Ön mindennapi életében. Szeretnénk támogatást nyújtani Önnek a kezelés részeként felbukkanó napi kihívásokkal való megbirkózásban.

Tudjuk, hogy a veseelégtelenség egy sorsfordító betegség. A szakterületen szerzett több évtizedes tapasztalatunkkal mélyreható ismereteink vannak arról, hogyan kell támogatást nyújtani a betegeknek ahhoz, hogy jobban el tudják sajátítani az egyénre szabott kezelési rendjüket. Hiszünk abban, hogy a betegeknek mindig aktívan részt kell venniük a kezelésükben.

Az Ön szakértőjeként, megbízható partnereként és tanácsadójaként a kezelésének minden egyes lépése nagyon fontos számunkra. Tapasztalataink megosztásával szeretnénk ösztönözni Önt, hogy aktívan vegyen részt a kezelésében, és szerezze vissza az örökre elveszettnek hitt irányítást az élete felett. A B. Braun vállalat dolgozóiként szeretnénk segíteni Önnek életminősége javításában, és hogy a lehető legnagyobb mértékben kiélvezhesse az életét.