Kontinencia és Urológia Termék portfólió

Termék gyorskereső

Kategória vagy alkategória mutatása

Cystofix® szuprapubikus katéter

A Cystofix® jól ismert márka a piacon. A Cystofix® azonnal használható termékcsalád innovatív lépés a könnyebb és biztonságosabb szuprapubikus katéterezés felé.

Urimed® Vision férfiaknak készült külső katéterek


Az Urimed® Vision férfiaknak készült külső katéterek diszkrét és megbízható megoldást nyújtanak a férfiak vizelési inkontinenciájára. A katéterek 100% szilikonból készültek, ami a legmegfelelőbb a bőrnek*, és így a katéter alkmasabb a viselésre. Az Urimed® Vision az összes ismertebb típusú vizeletgyűjtő zsákkal használható.

*Az urológiai ellátás legjobb gyakorlatát előíró, bizonyítékokon alapuló irányelvek. EAUN 2012

Ureofix® 500 Classic / Ureofix® compact, zárt mérőrendszer

Az Ureofix® 500 Classic és Compact egy zárt vizeletmérő rendszer, amelyek intenzív osztályon, valamint olyan helyzetekben használatosak, ahol a pontos vizeletmennyiség mérés kritikus fontosságú.

Ureofix® 112 Plus / Urimed® SP termékcslád, tű nélküli mintavevő nyílással ellátott steril gyűjtőzsákok

A zárt vizeletgyűjtő rendszer, az Ureofix® 112 Plus, valamint az Urimed® SP/SP+ steril gyűjtőzsákok egyaránt vizeletgyűjtésre és tű nélküli mintavételre szolgálnak rövid és közepes távú katéterezés során.

Urimed® vizeletgyűjtő zsákok felnőtteknek

A kifinomult, felnőtteknek szánt vizeletgyűjtő zsákok teljes családja lábra és ágyhoz rögzíthető zsákokat is tartalmaz, amelyek megkönnyítik a betegek életét.

Urimed® B'Bags vizeletgyűjtő zsákok felnőtteknek

Az Urimed® B'Bags család zsákok széles skáláját tartalmazza, amelyek kórházi és otthoni használatra is alkalmasak, emellett kitűnő ár/érték aránnyal bírnak. 

Urecath® sztentek

Az Urecath® sztentekkel a B. Braun klasszikus technikával kivitelezett húgyúti sztenteléshez biztosít készleteket.

Nephrofix® termékcsalád

A Nephrofix® termékcsaláddal a B. Braun teljes készletek széles választékát nyújtja ballonkatéteres vagy pigtail katéteres perkután nefrosztómiához.