Biztonságos megoldások az Urológiai ellátásban

Termék gyorskereső

Kategória vagy alkategória mutatása

Biztonságos megoldások a krónikus és akut vizelési zavarokkal élő betegeknek

Életkortól és nemtől függetlenül világszerte több millió embert érintenek vizelési problémák. A proléma érinthet mozgássérülteket, de egyébként egészséges embereket is, akik emiatt kórházi vagy otthoni kezelésre szorulnak.

A gerincvelői lézió, neurológiai betegség, születési rendellenesség vagy életkor miatt krónikus zavarokkal élő betegek olyan termékeket keresnek, amelyek napi szinten javíthatják életminőségüket, és elősegítik, hogy továbbra is aktív életvitelt folytathassanak az iskolában, a munkahelyen, és sportolás közben. Itt kerül a képbe az Actreen® intermittáló önkatéterek családja, amely hatalmas előnyt nyújt az otthon ápolt betegeknek.
Az akut zavarok kórházi kezelésében az egészségügyi szakemberek megbízható partnereket keresnek, akiknek olyan biztonságos termékeik vannak, mint az Ureofix® és a Cystofix®, és akik vezetők az intenzív és sürgősségi ellátásban használt vizeletmérési termékek, valamint a szuprapubikus katéterek terén.

Az akut vagy krónikus ellátásban a B. Braun biztonságos termékeivel teljeskörű megoldást nyújt a vizeletmenedzsmentre vonatkozó fő irányelvekben leírt protokolloknak megfelelve úgy az egészségügyi szakemberek, mint a betegek számára.

Doctor Patient

Kapcsolódó dokumentumok

Leírás Dokumentum Link
B. Braun Cystofix® termékkatalógus
pdf (641.9 KB)
B. Braun Ureofix® termékkatalógus
pdf (736.9 KB)