Inkontinencia gondozás és Urológia Miért a B. Braun termékei?

Termék gyorskereső

Kategória vagy alkategória mutatása

A B. Braun az egészségügyi szakemberek megbízható partnere

Egészségügyi szakemberek számára nyújtott előnyök:

Az egészségügyi iparban 175 éves tapasztalattal rendelkező, megbízható vállalat, amely jelentős aktivitást fejt ki a kórházi és a közösségi ellátás terén is, emellett törekszik a betegek kórházból történő mielőbbi hazabocsátásának elősegítésére.

Vezető termékeink, a Cystofix® és az Ureofix® több, mint 30 éve jól ismertek és elismertek világszerte, az Actreen® termékcsaládunk pedig már 16 éve aktívan jelen van a  betegközösségekben.

Portfóliónkban olyan innovatív termékeket talál, mint az Actreen SafeSet®, amely egyedi jellemzőkkel bír a biztonságos húgyúti katéterezéshez és vizeletminta vételhez, valamint vannak tű nélküli mintavevő nyílással ellátott termékeink, amelyekkel elkerülhetők a tűszúrások.

Termékeink megfelelnek a nemzetközi irányelveknek és a jóváhagyott protokolloknak.

Betegként értékelni fogja az alábbiakat:

Termékeinket Önnek fejlesztjük az egészségügyi szakemberekkel és a betegekkel szorosan együttműködve, hogy használat szempontjából a lehető legmegfelelőbb termékeket kínálhassuk, amelyek azonnal használhatók, könnyűek, egyszerűen szállíthatók, diszkrétek és egyszerűbb a használatuk.

PVC- és DEHP-mentes anyagok használatával, lehetőség szerint visszafolyásgátló szelepek beépítésével, valamint a szennyeződést megelőző érintésmentes koncepció kialakításával biztosítjuk termékeink biztonságosságát a betegek által beltéri és kültéri tevékenységekre használt intermittáló katétereink esetében.

A B. Braun vállalat világszerte jelen van, és mindenhol kitűnő szolgáltatást nyújt vásárlóinak.