Ankarai Dialízisközpont Törökország

Termék gyorskereső

Kategória vagy alkategória mutatása

Ankarai Dialízisközpont

Áttekintés

Helyszín

Government General Hospital
Oğuzlar Mah.Osmanlı Cad. 14
Balgat /Çankaya/Ankara
Törökország

Elérhetőségek

Telefonszám: +90 312 286 66 66 / 284 21 41
E-mail: cigdem.akkurt@bbraun.com
mujde.gungor@bbraun.com

Nyitvatartás

Hétfő – vasárnap: 7:00–17:00

Kezeléstípusok

  • Hemodialízis
  • Hemodiafiltráció

Beszélt nyelvek

  • Angol
  • Török

Kényelmi szolgáltatások

  • Üdülés alatti dialízis
  • TV
  • WiFi/Internet
  • Újságok/magazinok

 

Üdülés alatti dialízis

Amennyiben érdekli Önt az üdülés alatti dialízis a dialízisközpontunkban, kérjük, keresse fel vendégszolgálati menedzsereinket: Çiğdem Akkurt, +90 555 8280663 és Müjde Güngör, +90 533 420 6064. Örömmel segítünk a kezelése megszervezésében.

Hotel İçkale: Az Ankarában, Maltepeben levő hotel rendelkezik fedett uszodával, szaunával, jakuzzival és török fürdővel. Rendelkezésre áll ingyenes WiFi szolgáltatás és privát parkolási lehetőség. Radisson Blue Hotel Ankara: Ez a történelmi Ankarára néző kozmopolita hotel az óváros főútján helyezkedik el, közel a Gençlik parkhoz és a citadellához. A privát erkélyekkel rendelkező tágas szobákból a vendégeknek kitűnő rálátásuk nyílik a tóra, valamint éjszaka a színes fényekben pompázó vidámparkra. Közel a metrómegálló, így kényelmesen be lehet jutni a városba. Emellett a Green Park Hotel Ankara és a Holiday Inn Hotel Ankara közel van dialízisközpontunkhoz.

Atatürk mauzóleum (Anit Kabir). Az Ataturk mauzóleum az Anıt Kabir (szó szerint sírbolt emlékmű) Mustaga Kemal Ataturk mauzóleuma, aki a török szabadságharc vezetője, valamint a Török Köztársaság alapítója és első elnöke volt.         

Cím: Akdeniz Cad Ankara

Ankara citadella (Hisar). Az Ankara szívében levő domb tetején elhelyezkedő Ankara citadella vagy kastély Törökország fővárosának egyik legismertebb szimbóluma.         

Amasya. Törökország egyik legszebb városa, Amasya Anatólia többi részétől távol, egy keskeny völgyben fekszik. A város a Yesilimak folyó által keresztülszelt sziklás szurdokban helyezkedik el, és kitűnő helyszín a török hegyvonulatok és táj szépségének kiélvezéséhez. Hattusas: a Hettita Birodalom fővárosa volt a késő bronzkorban, így Hattusas a Törökországi ősi romok kitűnő lelőhelye.