Tenerifei Dialízisközpont Spanyolország

Termék gyorskereső

Kategória vagy alkategória mutatása

Tenerifei Dialízisközpont

Áttekintés

Helyszín

B. Braun Avitum Servicios Renales S.A.U.
c/ Laura Grote de la Puerta, 5 locales 9 y 10
38008 Santa Cruz de Tenerife
Spanyolország

Elérhetőségek

Telefonszám: +34 922 207 522
E-mail: carolina.oneill@bbraun.com

Nyitvatartás

hétfő- szombat 8:30 – 19:00

Kezeléstípusok

  • Hemodialízis
  • Online hemodiafiltráció

Beszélt nyelvek

  • spanyol
  • angol

Kényelmi szolgáltatások

  • Üdülés alatti dialízis
  • TV
  • WiFi / Internet

Üdülés alatti dialízis

Legközelebbi kórház: Candelariai Miasszonyunk Kórház

Dialízis berendezés: Dialog

Santa Cruz de Tenerife (amit gyakran csak Santa Cruz-ként említenek) a Kanári-szigetek, Santa Cruz de Tenerife tartomány, valamint Tenerife szigetének fővárosa (Las Palmas-szal együtt).

Turistalátványosságok a városban és a környékén

Auditorio de Tenerife (Tenerifei Auditórium): a Tenerifei Auditórium 2003-ban épült, Santiago Calatrava tervei alapján. Az épületnek híres és organikus, „vitorlákat” formáló szerkezete van, melyhez fehér-kék görgők tartoznak. Az auditórium egy nagy koncertteremmel rendelkezik, illetve egy külön teremmel operák rendezésére, valamint más kisebb termek is találhatók benne. Az épület a város jelképe és az egyik leggyakrabban fényképezett épület. Az építmény Santa Cruz de Tenerife kikötőjében, közel a tengerhez található. 2003. szeptember 26-án avatták fel Felipe de Borbón, asztúriai herceg jelenlétében, valamint ellátogatott ide az Egyesült Államok egykori elnöke, Bill Clinton is. A híres és fenséges auditórium idomai Santa Cruz de Tenerife városának szimbólumává váltak. Az épület Tenerife és a Kanári-szigetek egyik fő látnivalója.

  • Torres de Santa Cruz (Santa Cruz tornyok): az ikertornyok, melyek építését 2006-ban fejezték be, a legmagasabb felhőkarcolók nem csak a városban, de az egész Kanári-szigeteken is, valamint 2010-ig Spanyolország legmagasabb lakóépületei is voltak. Ezenkívül a Santa Cruz tornyok a legmagasabb ikertornyok is Spanyolországban.
  • Plaza de España (Spanyol tér): a legnagyobb tér Santa Cruz de Tenerife városában és a Kanári-szigeteken. A tér a városközpontban található, csupán méterekre a Tenerifei Auditóriumtól. Ez a tér a város szíve.
  • A Santa Cruz de Tenerife-i Karnevál alatt emberek ezrei vonulnak ki az utcákra minden évben, egy teljes héten keresztül. 1980. január 18-án a turizmusért felelős államtitkár a „Nemzetközi Turistalátványosságnak Minősülő Fieszta” (Fiesta of International Tourist Interest) rangjára emelte a rendezvényt, mely a világ egyik legnagyobb karneválja