Nagytapolcsányi Dialízisközpont Szlovákia

Termék gyorskereső

Kategória vagy alkategória mutatása

Nagytapolcsányi Dialízisközpont

Áttekintés

Helyszín

Krušovská 4677
95501 Topoľčany
Szlovákia

Elérhetőségek

Telefonszám: +421-385 322 602
E-mail: avitum-topolcany.sk@bbraun.com

Nyitvatartás

Nefrológiai szakrendelés:
hétfő, szerda 07:00 - 14:00
péntek 07:00 - 10:00

Dialízisközpont:
hétfő, szerda, péntek 06:00 - 18:00,
kedd, csütörtök 06:00 - 12:00

Kezeléstípusok

  • Hemodialízis
  • Hemodiafiltráció
  • Peritoneális dialízis

Beszélt nyelvek

  • szlovák
  • angol

Kényelmi szolgáltatások

  • TV
  • WiFi / Internet
  • Újságok / Magazinok

 

A helyi központ weboldala

Üdülés alatti dialízis

Az üdülés alatti dialízissel kapcsolatban kérje ajánlatunkat az alábbi e-mail címen: prazdninovadialyza.cz@bbraun.com. Örömmel segítünk Önnek.

Helytörténeti és Természettudományi Múzeum-

A múzeum gyűjteményeiben nagyon sokféle tárgyat őriznek, például találhatók itt tárgyak a 20. század elején bezárt üveggyárakból, van egy gazdag numizmatikai gyűjtemény, történelmi fegyvergyűjtemény, valamint népművészeti tárgyakból álló gyűjtemény is. A múzeum egyik legfontosabb része a szlovákiai komlótermesztést, malátázást és sörfőzést bemutató, közel 15.000 dokumentumot felsorakoztató gyűjtemény. A múzeum természettudományos gyűjteményeiben zoológiai és paleontológiai jellegű anyagokat őriznek.

Kültéri úszómedencés komplexum –

Ez az idényjellegű pihenőkomplexum két úszómedencével (50 és 25 méteresek), gyerekmedencével, vízicsúszdával, pingpongasztallal, röplabda- és lábteniszpályákkal van felszerelve.
Nagytapolcsányi vár - A 13. században épült öreg vár romjai egy dolomitszikláról tekintenek le Kővárhely városára. A 17. században a vár tulajdonosai átköltöztek egy közeli, kényelmesebb kastélyba, és miután a vár elveszítette katonai jelentőségét, teljesen magára hagyták. A vár fő tornyát a 19. században újjáépítették.

Duchonka -

egy mesterséges tó partján található üdülőhely, amely igen népszerű célpont a horgászatot, úszást vagy csónakázást kedvelők körében. A kerékpárúttal és teniszpályákkal is ellátott környék kiváló a túrázást kedvelők számára is. A nyári időszakban szombatonként kulturális rendezvényeket is tartanak itt.
Trencsénteplic (Trenčianske Teplice), Pöstyén (Piešťany) - helyi jelentőségű gyógyfürdőhelyek, Nagytapolcsánytól 30-50 km távolságban.