Perm

Termék gyorskereső

Kategória vagy alkategória mutatása

Permi Dialízisközpont

Áttekintés

Helyszín

Uinskaya street, 17 (ground floor)
614051, Perm, Motovilihinsky district
Orosz Föderáció

Elérhetőségek

Telefonszám: +7 (342) 258-44-11
E-mail: dializ.ru@bbraun.com 

Nyitvatartás

hétfő- szombat 08:00 - 23:00

Kezeléstípusok

  • Hemodialízis
  • Hemodiafiltráció
  • Nefrológiai járóbeteg ellátás

Beszélt nyelvek

  • orosz

Kényelmi szolgáltatások

  • Üdülés alatti dialízis
  • TV
  • WiFi/Internet
  • Újságok/magazinok

 

A helyi központ weboldala

Üdülés alatti dialízis

Ha érdekli a dialízisközpontunkban elérhető üdülés alatti dialízis, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot: dializ.ru@bbraun.com. Örömmel segítünk Önnek a dialízisek megszervezésében, amíg Ön Permben tartózkodik.

Zhemchuzhina hotel
http://hotel-gem.ru/
7 (342) 261-90-91
book@gem-hotel.ru
Perm, Gagarina boulevard, 65a

New star hotel
http://www.newstar-hotel.ru
7 (342) 220-68-08
hotel@newstar.perm.ru
Perm, Gazety "Zvezda" street, 38B

 

A Permi Akadémiai Színház története a Potemkin Armadillo elődással kezdődött 1927. március 14-én. 1948-ban a színház állandó helyszínre költözött, majd 1982-ben egy új épületet kapott, amit egy projekt keretein belül két építész, V.P. Davigyenko és V.I. Lutikova tervezett. A 20. század során több, mint 460 előadást mutattak itt be. Az 1990-es években több, mint 20 előadás nyerte el az összorosz, összföderációs és nemzetközi fesztiválok különböző elismeréseit.

Kőpark – egy egyedülálló szabadtéri múzeum a pályaudvar közelében. Nevét egy olyan együlálló sziklagyűjteményről kapta, ami csupán az Urál-hegységben látható, és amit Perm környékén gyűjtöttek össze. Található itt a park sétányainak mentén levő padok szomszédságában egy négy méter átmérőjű, autótetőkből kialakított szkarabeusz bogár, kövek és hegyi sziklából kifaragott szobrok. A parkban található két szökőkút és a kényelmes pihenőhelyek is a város legjobb látványtervezőjének munkáját dicsérik.

A művész Polisszkij által tervezett Permi Kapu – egy gigantikus, 12 méter magas, fenyőfatörzsekből kialakított orosz „P” betű. A műalkotást a művész Perm körüli városokba tett kirándulásainak benyomásai ihlették. Az alkotó értelmezésében ez az alkotás egy időkaput mintáz, amely a permi istenek által uralt múltból a jelenkor kődzsungelébe vezet át. Az építmény úgy néz ki, mintha a fatörzsek lógnának a levegőben, és a vízből kiemelkedve az ég felé emelkednének.

Szergej Mihajlovics Gribusin kereskedő házát 1897-ben építette A.B. Turcsevics permi építész modern stílusban. A villa eredetileg Kasperov köztisztviselő családja számára épült, ám 1905-ben Szergej Mihajlovics Gribusin megvásárolta az épületet, és átalakította. Később egy helyőrségi bolt került kialakításra, aztán katonakórház, és végül gyerekkórház létesült az épületben. Jelenleg a permi természettudományos központ, az UrO RAN – épülete, amelyet „a tudósok háza” névvel illetnek. A legenda szerint ez a ház jelenik meg Boris Paszternak “Zsivago doktor” című regényében.

A Planetáriumot a Permsky Kraevedchesky Múzeum kezdeményezésére hozták létre 1960-ban. Eredetileg 50-50 férőhelyes volt csupán, és az egyik vidéki természettudományi múzeumban kapott helyet. Az 1967-ben épített új Planetárium épületében épült egy 13 méter átmérőjű csillagcsarnok, és férőhelyeinek száma 140 lett. Lassan újabb berendezések is kezdtek feltűnni, és jelenleg a Planetárium előadások széles skáláját kínálja. A planetárium csillagcsarnokának kör alakú oldalain elhelyezett speciális projektorok segítségével az az érzésünk támad, hogy majdnem eljutunk a Marsra, a holdra, a dzsungelbe vagy az Északi-sarkra, látjuk, hogyan hullanak a csillagok, és hogyan szállnak a tűzcsóvák.
 
A fából készült földönkívüli szobrát 2011-ben faragták a fura UFO-zónában, Molebka faluban. A nem hétköznapi emlékművet fenyőfából készítette el egy helyi művész, Viktor Szazanovij. A helyi művészek „Alesha”-nak nevezték el az idegent, és rövid idő alatt kialakult egy olyan szokás, hogy aprópénzeket dobálnak a molebkai látványosság lábaihoz. A szobor közelében kialakított pihenőhelyek célja az, hogy a turisták ne csupán azért álljanak itt meg, hogy készítsenek egy fotót a műalkotással a háttérben, hanem hogy meg is pihenhessenek egy kis időre.