Antibes-i Dialízisközpont Franciaország

Termék gyorskereső

Kategória vagy alkategória mutatása

Antibes-i Dialízisközpont

Rólunk

Naponta két kezelést végzünk a központban, és a nyári napokon este is nyitva vagyunk, hogy turistaként érkező betegeinket is tudjuk fogadni. Az orvosi kezelést nyújtó dialízis osztályon három kezelést végzünk hétfőn, szerdán és pénteken, és két kezelést végzünk kedden, csütörtökön és szombaton. A Riviéra Központ egész évben fogadja a turistaként érkező betegeket: bátran vegye fel velünk közvetlenül a kapcsolatot, hogy megbeszélhessük az Önnek legmegfelelőbb kezelési körülményeket. Szokványos hemodialízist, illetve HDF-kezelést is végzünk az összes állomáson. Az összes Dialog+ típusú dialízis gépünk tartalmazza az Adiméa nevű minőségellenőrző modult. A víztisztító rendszer dupla fordított ozmózis technológiával és a kiváló minőségű AQUAboss berendezéssel van felszerelve. Az ápolószemélyzet 3 beteg kezelését felügyeli a központi helyiségben, valamint 4 betegét az orvosi kezelést nyújtó dialízis osztályon. Egy gyógyszerész és egy gyógyszerész asszisztens is rendelkezésre áll hetente 5 napon át fél munkaidőben; ők adják ki a gyógyszereket és a steril orvosi eszközöket. Ezt Franciaországban jogszabály írja elő. Teljes munkaidőben rendelkezésre áll egy műszerész, aki képzett a víztisztító- és a dializáló berendezések karbantartásában. A központ nefrológusai, Dr. Geneviève Achin és Dr. Jean François Verdier minden kezelésnél végig rendelkezésre állnak. A központ rendelkezik ISO 9001 és Helyes Dialízises Gyakorlat tanúsítvánnyal. A központ 2004 óta rendelkezik a legfelsőbb francia egészségügyi hatóság legmagasabb fokú tanúsítványával. Minőségi hozzáállásunk célja, hogy olyan szolgáltatást nyújtsunk betegeinknek, amilyet elvárnak, emellett pedig biztosítsuk a kellemes fogadtatást, valamint a maximális minőséget és biztonságot az orvosi ellátásuk során.

Áttekintés

Helyszín

CNA / Centre d'Hémodialyse de la Riviera
Lieu dit La Fontonne, 103 Ter avenue de Nice
06600 Antibes
Franciaország

Elérhetőségek

Telefonszám: +33 4 93 95 12 93
E-mail: catherine.peltier@avitum.com és sylvie.clouzet@avitum.com

Nyitvatartás

Hétfő, szerda, péntek: 06:30–24:00
, kedd, csütörtök, szombat: 06:30–18:30

Kezeléstípusok

  • Hemodialízis
  • Hemodiafiltráció

Beszélt nyelvek

  • Angol
  • Francia
  • Arab
  • Orosz
  • Spanyol

Kényelmi szolgáltatások

  • Üdülés alatti dialízis
  • TV
  • WiFi/Internet

 

Üdülés alatti dialízis

Hôtel Thalazur Baie des Anges – 0,3 km-re a dialízisközponttól

Chryshotel – 0,2 km-re a dialízisközponttól

A csodálatos Francia Riviéra szívében, a Cannes és Nizza között elhelyezkedő Antibes az ókor óta kedvelt nyaralóhely. A várost a görögök alapították Antipolis néven a Krisztus előtti 5. században; a város a partvidék szépsége miatt a mediterrán régió egyik fő kikötőjévé nőtte ki magát. 1482-ben a provinciát „Comté de Nice” (Nizza megye) néven bekebelezte a Francia Királyság. A 17. században XIV. Lajos király Lord Vaubant bízta meg a város megerősítésével; az erőd akkor nyerte el mai kinézetét. 1887-ben a tartomány megkapta a Côte d’Azur (Azúrpart) nevet, és a Riviéra kulcsfontosságú területe lett Antibes-bel és a Juan-les-Pins mostani negyedével.

Napjainkban:
Minden nyáron júliusban, a Nemzetközi Jazz Fesztivál nyitja a szezont a tenger és a Lérins-szigetek felé néző Juan-les-Pins fenyőerdőben. Néhány festő és író igazi kulturális kertté tette a Cote d’Azur-t.
Tekintse meg Picasso műveit a Château Grimaldiban, a régészeti leleteket a Fort Carréban, valamint a kikövezett utcákon sétálva nézze meg a katedrálist.

Antibes Európa legnagyobb jachtkikötője, 25 km-nyi rakpartja pedig magába foglalja a „Billionaire’s Quay” (Milliárdosok partja) néven ismert részt, ahol a világ legszebb (akár 165 méter hosszú) jachtjai is kiköthetnek.

Júniusban a „Voiles d’Antibes” nevű eseményen a világ legszebb vitorlásai versenyeznek a Cote d’Azur napsütésében.

A „Marineland” tengeri park izgalmas orka- (gyilkos bálna), delfin- és fókashowkat kínál, emellett számos trópusi halfaj is megtekinthető az akváriumban egész évben. A Dél színeiben és illataiban pompázó Provence-i élelmiszerpiac a mediterrán konyha kiprobálására csábítja az embert.