Sport

Termék gyorskereső

Kategória vagy alkategória mutatása

Egészségügyi vállalatként fontosnak tartjuk a rendszeres mozgást és az egészséges életmódot. 

B. Braun Gyöngyös- Férfi kézilabdacsapat

A gyöngyösi férfi kézilabdacsapat 2011 óta szerepel B. Braun Gyöngyös néven a magyar élvonalbeli bajnokságban. A támogatás az évek alatt messze túlnőtt egy általános szponzorációs együttműködés keretein, hiszen a válogatott a közös jótékonysági megmozdulásokon és programokon túl a B. Braun munkatársaiban egyben elkötelezett szurkolókra is talált. A térség meghatározó gazdasági szereplőjeként a B. Braun jelentős hangsúlyt fektet arra, hogy működési környezetével összhangban, a társadalmi érdekek figyelembevétele mellett folytassa tevékenységét. Ennek keretében a vállalatunk fontosnak tartja, hogy felelős munkáltatóként részt vállaljon a város közösségépítő munkájában is, és a rendelkezésére álló eszközeivel segítse azt. A gyöngyös férfi kézilabdacsapat játékosainak élsportban nyújtott teljesítménye és sport iránti lelkesedése híven tükrözi a B. Braun minőség és egészség iránti elkötelezettségét. A rendszeres mérkőzések és a profi játék nemcsak színvonalas szórakozást kínálnak az egész város számára, hanem valódi közösséggé kovácsolják a csapatot, a szurkolókat és a támogatókat. Az együttműködés az elmúlt évek során egyre szorosabbra fonódott, és a jó viszonynak köszönhetően a válogatott tagjai többször ellátogattak  gyöngyösi gyáregységünkbe, továbbá a kollégák adventi élelmiszergyűjtési akciójához és egyéb programjaihoz is rendszeresen csatlakoznak.

Jégkorong

A magyar jégkorongsport támogatásával a B. Braun is hozzájárul a jégkorong sikerességéhez. A cég a Magyar Jégkorong Szövetség támogatója.

Magyar Orvos Labdarúgó Válogatott

A Magyar Orvos Labdarúgó Válogatott, a B. Braun támogatásával, évről évre sikeresen szerepel az Orvos Labdarúgó világbajnokságokon. A Magyar Orvos Labdarúgó Válogatott eddig nyolc alkalommal nyerte meg a világbajnokságot az elmúlt 25 évben. A hazai doktorokból erős magyar csapat épült fel, akik évek óta az Orvos Barátok Labdarúgó Egyesületébe tömörülve készülnek a tornákra. A magyar csapatnak messze nincsenek olyan lehetőségei, mint a németeknek, amerikaiaknak, akik speciális edzőprogramokkal, edzőtáborokkal, étrenddel készülnek a bajnokságokra. Ennek ellenére a lelkesedésükkel és elhivatottságukkat évről évre sikeres helyezéseket érnek el. Az orvos futballban nem csak a szakmai háttér, de a játék menete is eltérő a megszokottól, hiszen az orvos labdarúgók mindig felsegítik egymást. A válogatott szövetségi kapitánya, Dr. Hernold László szerint a sporton túl nagyon fontos a csapattagok között kialakuló informális kapcsolat is: az orvos vb-nek kimondott célkitűzése a baráti kapcsolatok megerősítése. A válogatott szponzoraként a B. Braun segíti a csapat részvételét a világbajnokságokon.