Művészet

Termék gyorskereső

Kategória vagy alkategória mutatása

A B. Braun értékrendjében fontos szerepet tölt be kultúra és a művészet, világszerte nagy hangsúlyt fektetnek az ilyen jellegű kezdeményezések felkarolására.

Art Market Budapest

Az Art Market B. Braun támogatásával megvalósuló múzeumpedagógiai programja keretében számos múzeumpedagógus szakember kreatív és interaktív feladatok segítségével foglalkozik a gyerekekkel, és nyújt számukra lehetőséget a kortárs művészettel való találkozásra. Cégcsoportunk 2011 óta támogatja az Art Market Budapest kortárs nemzetközi képzőművészeti vásárt, amelynek célja Magyarországon és a közép-kelet-európai régióban a kortárs művészet fejlődésének előmozdítása. A gyermekek oktatását és felkarolását célul kitűző B. Braun for Children programmal összhangban cégünk a rendezvény múzeumpedagógiai foglalkozásainak szponzoraként működik együtt a művészeti vásár szervezőivel. Az esemény a jövő művészetkedvelő közönségének megszólítását tűzte ki célul, úgy, hogy a legfiatalabbaknak is élménnyel teli, könnyed találkozási lehetőséget kínál a kortárs művészettel.

Art Magazin

Vállalatunk a kulturális élet támogatásában tekintélyes szerepet vállal világszerte éppúgy, mint Magyarországon. Hazánk egyik legjelentősebb művészeti magazinjával, az Art Magazinnal 2011 óta működünk együtt. A közös munka egy különleges cikksorozattal indult: ebben bemutatták az orvostársadalom művészetben betöltött szerepét és az orvosok művészeti pártfogó tevékenységét történelmünk során.

Gallery Weekend Budapest

A nyitott galériák hétvégéjén, minden a kortárs képzőművészetről szól Budapesten: tárlatvezetések, megnyitók és túrák - a legjobb magángalériák nyitják meg ajtajukat az érdeklődők előtt. A B. Braun vállalatcsoport minden évben hozzájárul ahhoz, hogy megvalósulhasson ez a nagyszerű, a kortárs művészetet népszerűsítő kezdeményezés.