Megkaptuk a Kiváló Orvostechnológiai Vállalat 2019 díjat

Termék gyorskereső

Kategória vagy alkategória mutatása

Megkaptuk a Kiváló Orvostechnológiai Vállalat 2019 díjat

A díjátadóra a Medicina Kongresszuson került sor.

2019 október 8-9. között rendezték meg az idei Medicina Fórumot, amelynek október 8-án tartott gáláján a B. Braun is elismerésben részesült. Az eseménynek a tavalyi évhez hasonlóan ezúttal is a Hungexpo és a HUNGAROMED Kiállítás és Konferencia adott otthont.

Az egészségügy világában meghatározó és nagy hírnévnek örvendő konferencia zsűrije a B. Braun Magyarországot, vagyis teljes hazai cégcsoportunkat oklevéllel jutalmazta, és cégvezetésünknek a Kiváló Orvostechnológiai Vállalat 2019 díjat adta át. 

„Egész cégcsoportunk büszkesége lehet a Kiváló Orvostechnológiai Vállalat díj, hiszen a Medicina Fórum elismerése az egészségügyi szektorban működő vállalatok egyik legrangosabb díja. Felelős vállalatként küldetésünk részének érezzük, hogy a folyamatos fejlődés útján járjunk, és példamutató magatartást tanúsítsunk. A 2019-es konferencián kapott díj is bizonyítja, hogy ezekhez a célokhoz hűen tartjuk magunkat” – mondta Csató András, a B. Braun gazdasági és kormányzati kapcsolatokért felelős igazgatója a díj elnyeréséről.

Az előző évekhez hasonlóan 2019-ben is a Medicina Fórumon mutatták be a Medicina évkönyvet, amely az egészségügyi szektor vállalatainak 2018-as teljesítményét tárja az olvasók elé számszerűsített adatok és a cégek rangsorát bemutató táblázatok segítségével. A kiadvány legnagyobb listája nettó árbevételük alapján állítja sorba a 200 legnagyobb egészségügyi szolgáltatót és vállalkozást, és az előkelő 11. helyen említi a B. Braun magyarországi csoportját. További eredményként a B. Braun Medical Kft. a 4. helyet szerezte meg az Orvosi eszközök és berendezések gyártói, 2018 című listán