Magyar Arany Érdemkeresztet kapott orvosi igazgatónk

Termék gyorskereső

Kategória vagy alkategória mutatása

Magyar Arany Érdemkeresztet kapott orvosi igazgatónk

Magyar Arany Érdemkeresztet kapott dr. Szelestei Tamás, kaposvári dialízisközpontunk orvos igazgatója.

A Magyar Arany Érdemkereszt polgári tagozata kitüntetésben részesült dr. Szelestei Tamás, a B. Braun Avitum kaposvári dialízisközpontjának orvos igazgatója. A nefrológus szakember az egészségügyi ellátás területén végzett több évtizedes gyógyítói, vezetői és oktatói munkája elismeréseként vehette át az érdemkeresztet Balog Zoltán emberi erőforrások minisztertől a Pesti Vigadóban rendezett augusztus 20-i nemzeti ünnepségen.

Dr. Szelestei Tamást már fiatalkorában elkezdte érdekelni az orvosi pálya. A középiskolában eldöntötte, hogy emberekkel szeretne foglalkozni, így a lelkesítő szülői mintát látva az orvoslás mellett döntött. 1992-ben megszerezte orvosi diplomáját, majd azt követően a Pécsi Tudományegyetem II.sz. Belgyógyászati Klinikáján dolgozott. 2007 óta tagja a B. Braun csapatának, ahol orvos igazgatói pozíciót tölt be.

Pályafutásában a segítségnyújtáson kívül a szakma változatosságát szereti, és hatalmas elhivatottsággal kezeli betegeit. A mai napig inspirációt jelent számára az érdekes egészségügyi problémák megfejtése, és a dialízisközpont vezetése is örömmel tölti el.

„Nagyon szeretek orvos lenni, szerencsére a szakmám sokszínűségének köszönhetően eddig nem fogott rajtam a kiégés veszélye. Váratlanul ért a kitüntetés, nem számítottam ilyen elismerésre. Meglepődtem magamon, hogy mennyire jólesett. Sajnos én nem dicsérem eleget a kiváló munkatársaimat, igyekszem majd ebben fejlődni” – nyilatkozta dr. Szelestei Tamás a kitüntetése kapcsán.

Az egész B. Braun-cégcsoport nevében köszönjük dr. Szelestei Tamásnak az elhivatott munkáját, gratulálunk neki a kitüntetéshez és további sok sikert kívánunk a munkájában.