Gyöngyösi elismerést kapott a B. Braun Medical kft.

Termék gyorskereső

Kategória vagy alkategória mutatása

Gyöngyösi elismerést kapott a B. Braun Medical kft.

A B. Braun Medical Kft. nyerte el a Gyöngyös Város Gazdaságáért Védjegyet – az elismerést és az ezzel járó díjat Bognár József, gyöngyösi gyárunk termelési divízió igazgatója vette át Hiesz György gyöngyösi polgármestertől és dr. Bánhidy Pétertől, a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnökétől.

A Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és Gyöngyös Város Önkormányzata kiemelt feladatként kezeli a város és vonzáskörzete gazdasági fejlesztését, a fejlődésben kiemelkedő, az innovációban élenjáró vállalkozások elismerését, amit 2005 óta minden évben a „Gyöngyös Város Gazdaságáért Védjegy” átadásával ismernek el. A Gyöngyösi Vállalkozói Fórum keretében március 20-án megrendezett eseményen nagyvállalat, kis- és középvállalkozás, valamint mikrovállalkozás kategóriában adták át az idei kitüntetéseket, elismerve a vállalatoknak a város gazdasági fejlődéséért kifejtett tevékenységét. Az átadón méltatták a B. Braun munkaadói, gazdasági és társadalmi szerepét, kiemelve: az országszerte 2600, Gyöngyösön pedig több mint 1600 munkatársat foglalkoztató vállalat a térség egyik legnagyobb foglalkoztatója és beszállítóikon keresztül további térségi vállalkozásoknak ad munkát. „A helyi, három évtizedes múltra visszatekintő és folyamatosan bővülő orvosieszköz-gyár ma a térség egyik legnagyobb munkaadója, amely hosszú távú megélhetést nyújt az ott dolgozóknak” – hangzott el az ünnepségen. 

Fotó: Gyöngyösi Médiaközpont - M. Tihanyi Stella

A B. Braun helyi szerepét a díjat átvevő Bognár József is kiemelte: „Nagy megtiszteltetés, hogy munkánkat, eredményeinket elismerik, és a védjegy által megerősítést is kapunk, hogy jó úton járunk, tevékenységünkkel nagyban hozzájárulunk a helyi gazdaság fejlesztéséhez és a közösség építéséhez. A B. Braun továbbra is hosszú távon tervez Gyöngyösön, folyamatos fejlesztésekkel, bővüléssel és stabil munkáltatóként kíván Gyöngyös és a régió fejlődéséhez hozzájárulni” – mondta a termelési divízió igazgató az elismerés kapcsán.

A Védjegyet kis- és középvállalkozói kategóriában a Mátra-Diagnosztika Kft., míg mikrovállalkozás kategóriában a Koháry Éttermet működtető Nasra Étterem Kft. vehette át.