Elkötelezetten a betegekért

Termék gyorskereső

Kategória vagy alkategória mutatása

Elkötelezetten a betegekért - új film a B. Braun Avitumról

Új film készült a vesebetegeket ellátó B. Braun Avitumról, amely egy beteg szemszögéből mutatja be, miképp lehet megbirkózni a veseelégtelenséggel.

Egy olyan súlyos betegség, mint a veseelégtelenség egyik napról a másikra teljesen megváltoztathatja a beteg életét. A váratlan diagnózis felkészületlenül és tehetetlenül éri az embert, és hiába a rokonok, barátok támogatása, a mindennapokátalakítása, a betegséghez való idomulás hatalmas kihívás az érintett személy számára. Ezt a helyzetet dolgozza fel a B. Braun Avitum új filmjében. A filmben szereplő beteg hölgy csupán egyike a világ közel 2,3 millió dialízisre szoruló betegnek, akiknek veséje nem tudja többé ellátni a feladatát. A film bemutatja, hogy a diagnózis után mi történik a beteggel a B. Braun Avitum dialízisközpontjaiban, és elkíséri a beteget a diagnózistól a kezelések megkezdésén át a folyamatos terápiáig.

Please enable marketing cookies to enable Youtube Video

Az Avitum új bemutató filmje a legfőbb értékeket szemlélteti, amelyekkel a betegek segítségére vagyunk: a krónikus veseelégtelenség minden fázisában tanácsadó és segítő szerepet töltünk be. Személyre szabott terápiánkat a beteggel együtt dolgozzuk ki, ahol figyelembe vesszük a kísérő betegségeket is. Fontosnak tartjuk, hogy betegeink oktatására kellő időt és energiát szánjuk és teljes körű információval lássuk el őket, hogy átfogó képet kapjanak betegségükről.

Szakembereink kiváló szaktudása a garancia arra, hogy betegeink a legjobb kezelést kapják, ez a tudás pedig oktatási és képzési programjainknak köszönhetően folyamatosan fejlődik. A pácienseink számára nyújtott támogatásunk azonban túlmutat egy egyszerű orvos-beteg kapcsolaton. Tanácsokat adunk táplálkozás, főzés vagy éppen szociális területen is, sőt még az utazásban is segítünk nekik. Nemzetközi dialízishálózatunknak köszönhetően a külföldi munka vagy pihenés során is biztosítani tudjuk betegeink számára a folyamatos és magas színvonalú ellátást.

A film végén a főszereplő elmondja, hogy a szakembereinktől kapott orvosi és emberi segítséggel már képes megbirkózni élete egyik legnagyobb válságával, és képes egy megváltozott, de teljes életet élni.