Díjazottak és díjátadók voltunk a Medicinán

Termék gyorskereső

Kategória vagy alkategória mutatása

Díjazottak és díjátadók voltunk a Medicinán

Cégünknek a Kiváló Orvostechnológiai Vállalat kitüntetést ítélte oda a szakmai zsűri, ezzel elismerve a B. Braun egészségügyben nyújtott kimagasló teljesítményét.

2018. október 12-én rendezték meg az idei Medicina Fórumot, amelynek a Hungexpo adott otthont. Az egészségügyi konferenciát az Emberi Erőforrások Minisztériumát képviselő Prof. Dr. Kásler Miklós miniszter úr és Nógrádi Tóth Erzsébet projektigazgató asszony nyitották meg. Ezt követően egész napos programsorozat vette kezdetét, amely során többek között a magyar egészségügy helyzetével, az egészségügyi finanszírozással, innovációkkal és gyógyszerhamisítással kapcsolatos előadásokat, illetőleg kerekasztal-beszélgetéseket tekinthettek meg az egybegyűltek. 

A konferenciával egybekötve mutatták be a Hungaromedica Egészségügyi és Orvostechnológiai Kiállítást, amelyen gyógyászati és ápolási segédeszközöket, kórháztechnikai tartozékokat, valamint az otthoni betegellátásban használatos kellékeket vonultattak fel a szervezők. 

A rendezvényt egy gálával egybekötött díjátadó zárta, amelyen a B. Braun nem csak a Medicina főtámogatójaként, hanem átadóként és díjazottként is jelen volt. A „B. Braun különdíj a minőségi egészségügyért” idei jutalmazottja és ezzel az 1 000 000 forintos elismerés büszke tulajdonosa a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház Gyermek Centrumának Perinatális Intenzív Centruma lett.

Cégünknek a Kiváló Orvostechnológiai Vállalat kitüntetést ítélte oda a szakmai zsűri, ezzel elismerve a B. Braun egészségügyben nyújtott kimagasló teljesítményét. „A B. Braun célja fennállása óta az, hogy kiemelkedő minőségű termékekkel és szolgáltatásokkal fejlessze a hazai egészségügyet, és hozzájáruljon a betegek állapotának javításához. Megtiszteltetés számunkra, hogy az egészségügyi szakmai zsűri döntése nyomán ismét átvehettük a Kiváló Orvostechnológiai Vállalatnak járó elismerést, amely egyben megerősítés is számunkra, hogy küldetésünkkel jó úton járunk” – mondta a kitüntetés kapcsán a díjat átvevő Csató András gazdasági és kormányzati kapcsolatokért felelős igazgató.

A hagyományhoz híven ismét a Medicina Fórumon mutatták be a 2018-as Medicina évkönyvet, amely a magyar egészségügyi beavatkozások, intézmények és vállalatok elmúlt évi eredményeit prezentálja számszerűsített rangsorok formájában. A B. Braun Magyarország a 12. helyet érte el a vállalkozásokat és szolgáltatókat éves nettó árbevételük alapján sorrendbe állító, 200 szereplős listában, a munkatársak számát tekintve pedig cégünk az 5. legnagyobb foglalkoztató az egészségügyi szektorban.