Cégvezetésünk is részesült a Szebb Jövőért-díjban

Termék gyorskereső

Kategória vagy alkategória mutatása

Cégvezetésünk is részesült a Szebb Jövőért-díjban

Horn Péter, a B. Braun magyarországi cégcsoportjának vezérigazgatója részesült a 2002-ben alapított elismerésben.

2019. szeptember 27-én került megrendezésre az Együtt Szebb Jövőért Roma-Magyar Egyesület Országos Szervezetének idei díjátadója a gyöngyösi Mátra Művelődési Központban. Az eseményen átadták a 2002-ben alapított Szebb Jövőért-díjat, amelyben idén Horn Péter, a B. Braun Medical Kft. ügyvezető igazgatója is részesült. A díjjal az Egyesület cégünk széleskörű társadalmi felelősségvállalási (CSR) tevékenységét ismerte el, és háláját fejezte ki a B. Braun Heves-megyei régiójában végzett támogató és munkaadói tevékenységéért.

Fotó: heol.hu

Horn Péternek a díj mellett egy méltatással kiegészített oklevelet is átnyújtottak. A méltatás kiemeli az ügyvezető igazgató szociális érzékenységét, segítő szándékát a rászoruló családok irányába, továbbá hangsúlyozza a B. Braun kiemelkedő munkáltatói szerepkörét, amelynek keretei között cégünk a roma közösség tagjainak is nagy számban biztosít munkát és teljes értékű megbecsülést.

„Megtiszteltetés a B. Braun képviseletében átvenni a Szebb Jövőért-díjat, amely egy újabb megerősítés amellett, hogy a régióban és a régióért végzett munkánk értékes, és jó úton halad. A továbbiakban is nagy hangsúlyt helyezünk arra, hogy a cégünk Etikai Kódexében megfogalmazott esélyegyenlőségi elveket mindennapi működésünkben  maradéktalanul érvényesítsük ” – mondta Horn Péter a díj átvétele kapcsán.

A B. Braun Medical Kft. ügyvezető igazgatója mellett még nyolcan részesültek a rangos díjban, köztük volt Süli János és Fülöp Attila államtitkárok és dr. Gellér László Alajos, a Semmelweis Egyetem tanszékvezetője.

Az Együtt Szebb Jövőért Roma-Magyar Egyesület Országos Szervezete Heves-megyében működik 2002-óta, magyar és roma lakosok összefogásának keretei között. Célja, hogy az etnikai kisebbségek és a többségi lakosság között értékes, eredményes párbeszédet teremtsen, ezzel segítve a mindannyiunk számára előnyös közös élet és munka megteremtését. Az egyesület már 17 éve tevékenykedik Gyöngyösön és környékén, ahol jótékonysági akciókkal segít rászoruló személyeken és családokon. A szervezet tagjai a társadalmi esélyegyenlőség nevében kitartóan dolgoznak az újabb eredményeken.