Elnyertük a Superbrands elismerését

Termék gyorskereső

Kategória vagy alkategória mutatása

Elnyertük a Superbrands elismerését

Idén tizennegyedik alkalommal ítélte oda a Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága a Superbrands és tizenegyedik alkalommal a Business Superbrands díjakat. A szakmai zsűri döntése alapján 2018-ban a B. Braun is elnyerte a Business Superbrands díjat. 

A Superbrands a széles nagyközönség számára is ismert mint kiemelkedő minőséget szimbolizáló védjegy, amely nemzetközi programja keretében a legkiválóbb fogyasztói és üzleti márkákat díjazza.  Kiválasztási rendszerében minden évben szakmai és pénzügyi előszűrésen esnek át a márkák, amely során a kutatók megvizsgálják az adott márka magyarországi kommunikációs és márkaépítési gyakorlatát, aktivitását, megjelenését, és a megítélésével kapcsolatos híreket. Az üzleti márkák esetén a felsoroltak mellett a vállalat pénzügyi eredményeit is figyelembe veszik. 

Ezt követően a kategóriákba sorolt márkákról a 45 tagú, független, marketingszakmai és vállalatvezető szakemberekből álló zsűri szavaz. Az önkéntes szakértőkből álló bizottság a világ közel kilencven országában azonos elveket követ a díj odaítélésénél. A döntéshozók figyelembe veszik az adott brand tradícióját, történelmét, piaci szereplését, a márka reputációját, közismertségét, tudatos innovációját és márkastratégiáját. A szakmai zsűri döntése alpján 2018-ban a B. Braun elnyerte az üzleti márkákat elismerő Business Superbrands díjat

 

„Megtisztelő számunkra, hogy a hazai marketingszakma szavazatai eredményeként átvehettük a Business Superbrands díjat. A B. Braun nemcsak nemzetközileg fektet nagy hangsúlyt a márkaépítésre, Magyarországon is kiemelt figyelmet fordítunk a cég imidzsének folyamatos fejlesztésére, legyen szó munkáltatói márkáról, az egészségügyben betöltött meghatározó szerepünkről vagy cégünk társadalmi felelősségvállalásáról. A díj egy pozitív visszajelzés a B. Braun brandről, ami igazolja márkánk és törekvéseink hitelességét és sikereit“

– mondta Fazekas Mária kommunikációs és HR-igazgató a 2018-as Business Superbrands díj kapcsán. Az idén tizenegy éves Business Superbrands program az üzleti szektor (B2B) márkáinak legkiválóbbjait emeli ki, azaz olyan magyarországi cégeket, illetve márkákat, amelyek nem elsősorban a fogyasztókkal, hanem vállalkozásokkal, szervezetekkel állnak kapcsolatban.