8. helyen zártuk a futószezont

Termék gyorskereső

Kategória vagy alkategória mutatása

8. helyen zártuk a futószezont

Szép helyezést értünk el a "Fut a cég" 2018-as versenysorozatában.

2018-ban is megrendezésre került a „Fut a cég” versenysorozat, amely ezúttal is nagyszerű kihívásokat állított a startvonalhoz álló vállalatok munkatársai elé. A B. Braun minőségi sportolásra és csapatépítésre vágyó kollégái 6 eseményen vettek részt a szezon során, és kiváló teljesítményüknek köszönhetően a 8. helyen zárták a cégek közötti futóbajnokságot.

A Budapesti Sportiroda (BSI) által megrendezett „Fut a cég” ünnepélyes díjátadójára 2019. január 23-án került sor a versenysorozat győztesének, a Robert Bosch Kft. budapesti székhelyén. A tavalyi szezon legeredményesebb résztvevőit több kategóriában díjazták, így az 1000 főnél több munkatársat foglalkoztató cégek kategóriájában 8. helyezést megszerző B. Braun is hivatalos volt a rendezvényre. A cégünknek járó elismerést munkatársaink, Halmos Ádám és Török Zoltán vehették át. „Egyre erősödik cégünk futócsapata, amely összehozza a munkatársakat, ráadásul az ország minden tájáról csatlakoznak kollégák. A sporteseményeken sok más cég képviselőivel - sok esetben olyanokkal, akikkel munkakapcsolatban is vagyunk - nyílik lehetőségünk együtt sportolni, és a tapasztalatainkat megosztani. Összességében nemcsak a testünkre, hanem a munkával töltött mindennapjainkra is jó hatással van az aktív részvétel” – mondták a díjat átvevő kollégáink.

A díjátadón jelen volt Rákossy Balázs, a Pénzügyminisztérium európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára, valamint Kocsis Árpád, a BSI vezérigazgatója. Köszöntőikben hangsúlyozták, hogy az aktív sportolás nem csupán a fizikai, hanem a mentális és lelki egészséget is elősegíti. Kiemelték a versenysorozathoz csatlakozó vállalatok kollégáinak kiváló teljesítményét, és arra biztatták a résztvevőket, hogy a jövőben is éljenek a testmozgás keretében történő munkahelyi csapatépítés lehetőségével.

A 2018-as szezon számokban

A „Fut a cég” versenysorozat 2018-ban 9 rendezvényen biztosította a cégek számára a futás lehetőségét. Összesen 800 vállalat több mint 13 000 munkatársa állt rajtvonalhoz. Nem csak futásra, hanem kerékpáros, triatlon és úszó számokra is benevezhettek a résztvevők.

A hamarosan megérkező tavasz, magával hozza a „Fut a cég” 2019-es versenysorozatának kezdetét is. Mi már készülünk rá!

A képek forrása: www.futanet.hu