Ha sebészeti eszközök Akkor Aesculap

Termék gyorskereső

Kategória vagy alkategória mutatása

Ha sebészeti eszközök, akkor Aesculap.

A megosztott tudás megsokszorozott tudás!

A “Sharing Expertise”, vagyis a szaktudás megosztása már több mint 170 éve képezi a B. Braun filozófiáját. A szaktudás megosztása a vállalat divíziói között segíti a szélesebb körű és mélyrehatóbb közös tudás kialakítását mindenki számára, hogy ezáltal előrelátó, részletesen kidolgozott és maximálisan biztonságos megoldások szülessenek, amelyek a pácienseknek és a személyzetnek egyaránt előnyére válnak. Az orvosi műszerek területén szerzett több mint 145 évnyi tapasztalattal az Aesculap  kompetens partner az interdiszciplináris tudástranszferben. Az Aesculap mint márka sokszínű spektrumával intelligensen és gazdaságosan kombinálja a magas minőségű termékeket a folyamatorientált szolgáltatásokkal. Az Aesculap megbízható és elfogadott partner valamennyi műtéti és egyéb kórházi folyamat számára. Az Aesculap munkatársainak köszönheti, hogy a legjobbak közé tartozik a piacon. A kollégák sosem elégszenek meg a legelső felmerülő ötlettel, hanem kitartóan tesztelik elképzeléseiket, tapasztalataikat lejegyzik, és addig dolgoznak minden fejlesztésen, amíg meg nem találják a lehető legjobb megoldást. Az Aesculap sokkal több magas precizitással kidolgozott orvosi műszerek beszállítójánál; olyan partner, amely figyelmesen hallgat, és ötleteivel közreműködik, aki megérti a vásárló szükségleteit és kívánalmait, amelyeknek magas színvonalon tesz eleget. Legyen szó termékekről, szolgáltatásokról vagy szemináriumokról bármely kórházi tevékenység keretei között.

Orvosi műszerek

Think Quality. Think Aesculap.

Ha minőség, akkor Aesculap.

Műszereink nagy megbecsülésnek örvendenek a világ orvosainak körében. Azért dolgozunk, hogy ez a jövőben is így maradjon.

Think Innovation. Think Aesculap.

Ha innováció, akkor Aesculap.

Minden új termék olyan, mintha a saját gyermekünk lenne. Szeretettel gondoskodunk róla egészen addig, amíg felnő, és elhagyja a családi fészket.  

Think Competence. Think Aesculap.

Ha kompetencia, akkor Aesculap.

Az Aesculap Információs Központ (Aesculap Information Center) a világon egyedülálló hozzáértéssel nyújt tanácsokat vásárlóinak, és minőségi választási lehetőségeket kínál.

Think Economy. Think Aesculap.

Ha gazdaságosság, akkor Aesculap.

Amikor olyan vevőkkel találkozzunk, akik úgy gondolják, hogy egy megoldás nem lehet egyszerre magas minőségű és költséghatékony, egyszerűen csak hagyjuk, hogy a tények beszéljenek helyettünk. 

Think Service. Think Aesculap.

Ha szolgáltatás, akkor Aesculap.

Néha az apró részleteken múlik, hogy egy folyamat gördülékenyen haladjon. A lényeg az, hogy minden működik, és mindenki boldog.

Think Partnership. Think Aesculap.

Ha társulás, akkor Aesculap.

Számunkra a társulási szerződések kölcsönös bizalmon és tiszteleten alapulnak.