B. Braun mobil alkalmazások

Termék gyorskereső

Kategória vagy alkategória mutatása

Alkalmazások

Caiman®

Fejlett bipoláris vágó és szövetegyesítő technológia – A Caiman vágó és szövetegyesítő eszközök szabadalmazott mechanizmusaiknak köszönhetően egyenletes szövetkompressziót biztosítanak és megakadályozzák a szövetek kicsúszását. Segítségükkel kiváló érlezárás és egyszerűbb szövetpozícionálás érhető el.
A Caimant többcélú szövetegyesítő eszközként ajánljuk az általános sebészeten, nőgyógyászaton, urológián és mellkassebészeten belül a laparoszkópia és nyitott sebészet területére. Az eszközök felhasználhatók méheltávolításhoz, colectomiához, gastrectomiához és még sok más műtéti beavatkozáshoz.

iTunes letöltés
Google Play letöltés

EinsteinVision®

EinsteinVision®

EinsteinVision® egy fejlett 3D-s Full HD képminőséget megjelenítő rendszer. Ez biztosítja a felhasználó számára a harmadik dimenziót, amely nem áll rendelkezésre 2D megjelenésű rendszerek esetén.

EinsteinVision® egy új lehetőség a sebészek számára a szem- kéz koordináció hatékonyságának javítására, a koncentráció növelésére és a munkavégzés pontosságára.

iTunes letöltés
Google Play letöltés

Spinal Fracture Management

A gerinctörések kezelésének koncepciója. Az elmúlt 10 évben jelentősen fejlődtek a thoracolumbalis gerinctörések kezelésének sebészeti technikái. Újfajta, kevésbé invazív megközelítést alkalmazó technikák, optimalizált műszerek és fejlett implantátumok szélesítették ki a lehetőségeket a gerinctraumát szenvedett betegek számára. A legtöbb gerincsérülés a thoracolumbalis átmenetnél következik be.

iTunes letöltés
Google Play letöltés

Spine Cervical

A nyaki gerincsebészet az idegsebészet, ortopédia és traumatológia gyorsan fejlődő területe. A degeneratív rendellenességeket a gyakorlatban egyre gyakrabban kezelik sebészeti úton. Módszerek és implantátumok széles választéka áll rendelkezésre. A sebész választhat a beteg egy vagy több szinten való kezelése, az anterior vagy poszterior feltárás és az implantátumrendszerek különböző típusai között. Különösen a legmodernebb, mozgást megőrző technológiákat tárgyalják és tekintik gyakran alternatív kezelési lehetőségként.

iTunes letöltés
Google Play letöltés

Spine MIS Thoracolumbar

A kevésbé invazív, kisebb morbiditással járó sebészeti megoldások iránt demográfiai okokból és általában is egyre növekvő igény gyors technológiai fejlődést eredményezett, amely lehetővé teszi a sebészek számára, hogy a betegeket minimálisan invazív eljárásokkal kezeljék. Küldetésünk, hogy a hatékony, minimálisan invazív gerincsebészeti technikák és biomechanikai szempontok fejlesztésével javítsuk a betegek ápolását az intelligens és okos implantátumok és műszerezési megoldások segítségével.

iTunes letöltés
Google Play letöltés

Az egészséges hasfal

Tudta, hogy körülbelül 10 000 000 beavatkozást végeznek évente Európában és az USA-ban, ha összeadjuk a nyitott hasi műtéteket és a lágyéksérvműtéteket?
Mivel az egészségügy számára kiemelt fontosságú az ilyen műtétekkel kapcsolatos komplikációk kérdése, ezért a B. Braun egyik célja, hogy ne csak a hasfal helyreállításán dolgozzunk, hanem minimálisan invazív módon biztosítsuk a hasfal funkcionalitását és a betegek egészségét.
A B. Braunnál komoly erőfeszítéseket teszünk az orvosok és betegek magas színvonalú kiszolgálása érdekében. A B. Braun éppen ezért elkötelezett a tudományos közösség felé, s támogatja az olyan klinikai vizsgálatokat, melyekkel megelőzhetők a hasfali műtéteknél fellépő komplikációk. Hiszen mindenki tisztában van azzal, hogy az életben a legfontosabb dolog a megelőzés!

iTunes Preview and Free Download
Google Play Preview and Free Download

Surgical Instruments

Az Aesculap márka a kiemelkedő minőségű termékek és a folyamatorientált szolgáltatások intelligens és gazdaságos ötvözetének széles spektrumát képviseli. Az Aesculap egy megbízható és elismert partner a kórházban a teljes sebészeti folyamat tekintetében.
Így az Aesculap több, mint csupán nagy precizitású sebészeti műszerek szállítója: olyan partner, amely figyel és ötleteket ad, amely megérti az ügyfelek igényeit és követelményeit, és az ügyfeleket magas színvonalon szolgálja ki.
Az alkalmazás letöltése után szabadon hozzáférhet a kiválasztott fejezetekhez. Az Aesculap sebészeti műszerek alkalmazással kapcsolatos összes információ eléréshez regisztrálnia kell az Aesculap sebészeti műszerek alkalmazásban. 

iTunes letöltés
Google Play letöltés

ENT Instruments

Az Aesculap a prémium minőségű, innovatív fül-, orr- és gégészeti termékek széles választékát kínálja kifejezetten a fül-orr-gégészeti műtétek számára. A nyílt műtétektől a zártig az Aesculap sebészeti műszerek kiváló funkcionalitást, kényelmet és egyenletes teljesítményt biztosítanak, amelyek segítségével a sebészek a legösszetettebb és a hosszadalmas műtéteket is biztosan és ellenőrzött módon végezhetik el.
Az Aesculap ENT műszerek alkalmazással kapcsolatos összes információ eléréshez regisztrálnia kell az Aesculap ENT alkalmazásban.

iTunes letöltés
Google Play letöltés

Hospital Space

Mi, a B. Braunnál hiszünk a fejlett infúziós terápia alkalmazásának fontosságában.
Legyen szó akár a műtő és az intenzív osztály közötti páciensáramlás racionalizálásáról vagy inotróp infúzió biztonságos alkalmazásáról újszülöttek esetén, a B. Braun Space infúziós pumpái biztosítják az ellátás további optimalizálásához szükséges rugalmasságot, egyszerűséget és biztonságot.
Látogassa meg a B. Braun virtuális kórházát és győződjön meg arról, hogy a B. Braun Space infúziós pumpák
- milyen ideálisan illeszkednek az intenzív osztályok zsúfolt és komplex környezetébe
- hogyan teszik lehetővé a zökkenőmentes betegszállítást – akár MRI vizsgálathoz
- hogyan küszöbölik ki a problémákat TCI és PCA algoritmusaik segítségével
- hogyan támogatják a klinikai terápiákat a vércukorszint szabályozásától a kemoterápiáig
- miért jelentenek vezető megoldást az infúziós pumpák és a meglévő adat-infrastruktúra integrálása szempontjából.

iTunes letöltés

DS-Clips

A DS (double-shank, azaz kettős szárú) klippel egy új és innovatív alternatívát kínálunk a laparoszkópos vakbélműtétekhez.
A DS klip ugyanolyan megbízható, mint a jelenleg használt megoldások. A már jól bevált eddigi termékekhez képest azonban a klip jelentős költségmegtakarítást is biztosít a vakbélműtéteknél.
A DS klippel egyben egy új és innovatív alternatívát is kínálunk a standard egyszer használatos klipek területén. A termékválasztékban megtalálhatók a kis és nagy méretű eszközök; egyes méreteknél kiegészítő zárral.

iTunes letöltés
Google Play letöltés

OR Integration

Az Aesculap® és a MAQUET szakértelmüket egyesítve közösen kínál teljes körű műtéti integrációs megoldásokat az endoszkópia területén.
Az együttműködésnek köszönhetően a felhasználók a TEGRIS® műtéti integrációs rendszer központi vezérlőegységéről szabályozhatják az Aesculap endoszkópiai eszközeinek valamennyi fő paraméterét anélkül, hogy eszközszinten kelljen módosításokat végrehajtani.
Egyszerűbb munkafolyamatok és nagyobb hatékonyság: rendkívül intuitív felhasználói felület támogatja a műtőben zajló folyamatokat.

iTunes letöltés
Google Play letöltés

Neurosurgery

Az alkalmazás az idén 150 éves  Aesculap idegsebészeti portfólióját tartalmazza, beleértve a gerincsebészethez szükséges eszközöket, motorrendszereket és sebzáró technikákat.

Innovatív új és a már meglévő megbízható termékeink gondoskodnak a hatékony beavatkozásokról az idegsebészet területén.

iTunes letöltés
Google Play letöltés

Neuroendoscopy

Ez a neuroendoszkópiai és minimálisan invazív neurosebészeti alkalmazás szisztematikus áttekintést ad a minimálisan invazív megközelítésről. Három tudományos kézikönyvet tartalmaz az intraventikuláris, az endoszkóppal végzett és a transznazális műtéti technikákról, amelyeket nemzetközileg ismert idegsebészek írtak, például Prof. R. Reisch és Dr. M. Souweidane, valamint további információkat is tartalmaz.

iTunes letöltés
Google Play letöltés

Helsinki Microneurosurgery Basics and Tricks

Ez a mikro-neurosebészeti alkalmazás tartalmazza a „Helsinki mikro-neuorsebészeti alapok és fogások" című könyvet, amely a Herdesniemi idegsebészeti iskoláról szóló egyedülálló mű, és amelynek a szerzői Martin Lehecka, Aki Laakso és Juha Hernesniemi. A bevezetőt Dr. Robert Spetzler írta.
Az alkalmazás ezenkívül számos operációvideót és -képet is bemutat, amelyekre a könyv közvetlenül hivatkozik, valamint egy érdekes linket tartalmaz a Hernesniemi Aesculap ösztöndíjhoz.

iTunes letöltés
Google Play letöltés

NuTRIscreen

A kórházban kezelt összes beteg körülbelül 30%-a alultáplált. Ezen betegek nagy része már a kórházi felvételkor is alultáplált, és többségüknél az alultápláltság tovább fokozódik a kórházban. Bár a nem megfelelő táplálkozás általános a krónikus betegségben szenvedőknél, ezt a kérdést sokszor hanyagolják. A kockázati csoport egyszerű szűrésével és ezen betegek szisztematikus táplálásterápiájával az alultáplálás megelőzhető. A NuTRIscreen alkalmazás az Enterális és Parenterális Táplálás Európai Társasága, az ESPEN (European Society of Parenteral and Enteral Nutrition) irányelvei szerint ajánlott különböző szűrőeszközöket tartalmaz.
Az alkalmazás tartalmaz még egy rövid útmutatót – Felnőttek klinikai táplálása: Ez egy gyakorlati útmutató arról, hogyan kell támogatni a betegeket megfelelő táplálással. Rengeteg további információt találhat még a táplálásról szóló honlapunkon: www.nutrition-partner.com
A többkamrás tasakokkal való táplálásról részben információkat kaphat a B. Braun parenterális tápláláshoz készült többkamrás tasakjairól. A helyi törvények szerint csak egészségügyi szakemberek (pl. orvosok és gyógyszerészek) férhetnek hozzá ezekhez az információkhoz. Az első belépéshez DocCheck jelszóra van szükség.

iTunes letöltés

B. Braun SGC Tutorial

Az alkalmazás bemutatja a B. Braun Space automatizált infúziós rendszere segítségével történő vércukorszint-szabályozás gyakorlatát. Az oktatóanyag elmagyarázza a matematikai algoritmus kidolgozásának tudományos hátterét, amely az alapját képezi a döntéstámogató rendszernek.
Számos esettanulmány alapján a klinikai gyakorlatban interaktív módon megtapasztalhatja a vércukorszint-értékek időbeli változását megadott terápiák esetén.
Az alkalmazás világosan bemutatja és tudományos megjegyzésekkel magyarázza el a rendszer által elért cukorszint-szabályozási eredményeket. Az enterális és parenterális táplálást, valamint az inzulinterápiát is figyelembe veszi.
A rendszer kezelésén túl a felhasználó megismeri a biztonságos és reprodukálható, stabil vércukorszint kívánt céltartományon belül történő szabályozásának a fontosságát a kezelési eredmény javítása érdekében.

letöltés iPad készülékre
letöltés iPhone készülékre

AS Advanced Surface

Az alkalmazás áttekintést nyújt a teljes térdprotézisek új felületbevonatáról. Megtudhatja, hogy a bevonat miért csökkenti a súrlódást, miért kiemelkedően stabil a 7 rétegű bevonat és miért alkalmazható fémallergia esetén is. Az alkalmazás emellett tanácsot ad az allergia diagnózisára és a térdprotézisműtétre váró, gyaníthatóan fémallergiás betegek kezelési módszerére.

iTunes letöltés
Google Play letöltés

OrthoPilot®

Találja meg az egyensúlyt! Tesztelje a világ legkiválóbb ortopédiai navigációs rendszerét az interaktív femorális tervezőeszköz használatával, hogy megtalálja az optimális szalagfeszítést számos szimulált teljes térdprotézis esetnél. Ezenkívül az OrthoPilot® alkalmazás bemutatja Önnek az összes OrthoPilot® szoftvermodult – KneeSuite (térd), HipSuite (csípő) és SportsMedSuite (sportgyógyászat). Részletes, lépésről-lépésre bemutatott 3D-s animált sebészeti technikákat, műtéti videókat, termékismertetőket és érdekes internetes linkeket találhat itt.

iTunes letöltés
Google Play letöltés

RKU Tutorial Compact

Az „RKU Compact” a perifériás regionális anesztéziáról szóló oktatóanyag. Az anyagot az Ulmi Rehabilitációs Kórház (RKU) intenzív és fájdalomterápiás osztályának aneszteziológiai részlegével együttműködve dolgoztuk ki. Az alábbiakat kínálja:
• Háttér- és általános információk a következőkről: idegstimulálás, gyógyszerezés, szonográfia, anatómia és alkalmazási módszerek.
• Világos utasítások a felső és alsó végtagok idegblokkolási technikái számára
• Kettős útmutató: Az ultrahanggal segített idegblokkolási technikák funkcionális alkalmazása

iTunes letöltés

Wound Closure General Catalogue

A kiváló minőségű termékeinek köszönhetően a B. Braun vezető helyet szerzett a sebészet területén.
A sebzárási technológiák az egyik olyan terület, ahol a B. Braun a legnagyobb tapasztalatokkal rendelkezik, mivel már 1908 óta gyárt és értékesít varróanyagokat és egyéb sebzáró termékeket.
Jelenleg a felszívódó varróanyagok, a nem felszívódó varróanyagok, a testre szabott varrókészletek (Pro-Set) és speciális varrókészletek széles választékát, valamint a hálók és biosebészeti anyagok teljes választékát kínáljuk.
Az általános katalógus áttekintést ad a sebzárással kapcsolatos összes termékről.
Ha további észrevétele vagy javaslata van, kérjük, lépjen kapcsoltba velünk.

iTunes letöltés
Google Play letöltés