Hozzáférési jog

Termék gyorskereső

Kategória vagy alkategória mutatása

Az Általános Adatvédelmi Rendelet 15. cikke szerinti hozzáférési jog

Az Általános adatvédelmi rendelet szerint az ügyfeleinknek joga van díjfizetés nélkül tájékoztatást kapni a tárolt adataikról. Kérésre Önt az alkalmazandó jogszabályoknak megfelelően írásban tájékoztatjuk arról, hogy tároljuk-e az Ön személyes adatait, és ha igen, akkor milyen személyes adatokat tárolunk.

1.  Ön már rendelkezik ügyfélfiókkal a B. Braun vállalatnál

Kérjük, használja a következő kapcsolattartási űrlapot, mi pedig postán elküldjük Önnek az Ön információit.

A csillaggal (*) megjelölt mezők kitöltése kötelező.

 

*
*
 Hölgy
 Úr
*
*
*
*
*
*

Ügyfeleink személyes adatainak védelme nagyon fontos a B. Braun számára. Az Ön személyes adataira adatvédelmi szabályok vonatkoznak Ezért ezeket az adatokat csak kapcsolattartási célra tároljuk és nem adjuk át őket harmadik félnek, illetve nem használjuk fel és tároljuk őket más célokra. A B. Braun alkalmazottai kötelesek gondoskodni az adatok titkosságáról.

*
 Az adatvédelmi megjegyzéseket elolvastam és hozzájárulok személyes adataim kezeléséhez az adatvédelmi irányelvek szerint. Ezt a hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom.
   

2. Ön még nem ügyfele a B. Braun vállalatnak

Annak érdekében, hogy személyes adataihoz harmadik felek ne jussanak hozzá, kérjük, hogy a tájékoztatás kérést rendes postai úton, személyazonosságának egyértelmű igazolásával (pl. a személyi igazolványáról készült fénymásolat csatolásával) küldje el a következő címre: 

Jogi Osztály
B. Braun

Felhévízi u. 5
1023 Budapest
Magyarország

A vezetékneve és keresztneve, a címe és a születési dátuma kivételével kérjük, minden más adatot kifeketítéssel tegyen olvashatatlanná. Még ha ez kényelmetlenséggel is járna az Ön számára, csak így biztosítható, hogy a B. Braun jogilag megengedett módon kizárólag a kérelmező személynek adja ki az információkat.