Rendszermegoldások Az érdiagnosztika és érterápia területén

Termék gyorskereső

Kategória vagy alkategória mutatása

Megelőzés, diagnosztika és terápia: Életmentő innovációk a betegek számára világszerte

Az elöregedő népesség komoly kihívás elé állítja az egészségügyi ágazatot. Az ENSZ (Egyesült Nemzetek Szervezete) statisztikái szerint a világ 60 év feletti népessége 2050-re megduplázódik [1]. Ezzel egyidejűleg az érrendszeri betegségek, például az akut és krónikus keringési rendellenességek száma nő leginkább. 
Ez a helyzet a kezelési módszerek további fejlesztésére és javítására késztet bennünket az intervenciós érdiagnosztika és érterápia területén. A kórházi és orvostudományi partnereinkkel folytatott intenzív tapasztalatcsere és konstruktív párbeszéd új lehetőségeket nyit számunkra. Ilyen például a Coroflex® ISAR, egy gyógyszerkibocsátó sztentrendszer, amely innovatív polimermentes mátrixbevonattal készül. Elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy biztonságos, hatásos, innovatív és a javallat által igényelt rendszermegoldásokat nyújtsunk az érbetegségek alacsony költségű megelőzéséhez, diagnózisához és kezeléséhez.

Interventional Vascular Diagnostics & Therapy

[1] United Nations, Department of Economic and Social Affairs, Population Division (2013). World Population Ageing 2013. ST/ESA/SER.A/348.

Kapcsolódó dokumentumok

Leírás Dokumentum Link
B. Braun Terápiás hemodinamikai és diagnosztikai eszközök katalógus
pdf (4.0 MB)
B. Braun Portrendszerek, PICC-katéterek, tartozékok és porttűk katalógus
pdf (4.7 MB)