B. Braun MagyarországSztóma

Egyszerű és meggyőző megoldások az optimális sztómaterápia érdekében. A B. Braun sztómaterápiai kutatásai és fejlesztései a betegek életminőségének mindennapos javítását tűzik ki célul. Az új tehnológiák a betegek különböző igényeit szólítják meg: Fizikai igények tekintetében optimális bőrvédelem, ami biztonságot ad, és csökkenti a sztóma körüli komplikációk kockázatát. A pszichológiai igényeket diszkrét, biztonságot nyújtó puha és kényelmes eszközök elégítik ki, amelyek növelik a betegek szabadságérzetét. Az egészségügyi szakemberek igényeit is figyelembe vesszük, hiszen termékeink használata könnyen kezelhető és betanítható, ami idő- és költséghatékonyságot eredményez.

Egyrészes rendszer

Az egyrészes rendszereket gyakran a nagyobb kényelem miatt használják. Ebben az esetben a bőrvédő eltávolíthatatlanul rögzítve van a zsákhoz.
Tovább

Kétrészes rendszer

A kétrészes rendszereket leginkább a zsák könnyű és gyors cseréje, valamint a zsákok újrahasználhatósága miatt használják. Ebben az esetben a bőrvédő és a zsák függetlenek egymástól, egy csatlakozó rendszer segítségével csatlakoztathatók.
Tovább

Irrigáció

Az irrigáció a kolosztómiával rendelkezők számára helyettesítheti a sztómaviselést.
Tovább

Segédeszközök

Még több kényelmet kínálva, ezek a segédeszközök a sztómaviselők életminőségének javítására szolgálnak.
Tovább