B. Braun Magyarország



Kezdőlap > Termékeink > További termékek

További termékek

Biopszia

Számos kórállapot - beleértve a rák összes esetét - diagnosztikája csak a betegből történő szövetmintavétellel és annak patológiai vizsgálatával lehetséges. Ezt az eljárást biopsziának nevezik. A test valamennyi szerve alávethető biopsziának a megfelelő technika alkalmazásával - van, amelyik műtéti beavatkozást igényel, míg mások még helyi érzéstelenítést sem.
Tovább

Diagnosztikus peritoneális lavázskészlet

Peritofix® - Diagnosztikus peritoneális lavázskészlet a B. Braun-tól.
Tovább

Gasztroenterológia

Az enterális táplálás során a tápanyagokat az emésztőrendszeren keresztül viszik be a szervezetbe, ami az ételek és táplálékkiegészítők szájon át történő fogyasztását, valamint a szondával történő táplálás formáit foglalja magában.
Tovább

Öblítő oldatok

Az öblítő oldatoknak széles felhasználási köre létezik kórházakban.
Tovább

Oxigénterápia

Az oxigénterápia alkalmazása során az akut tüdőbetegségből gyógyuló (tüdőgyulladás) és a krónikus tüdőbetegségből gyógyuló (asztma, emfizéma, krónikus bronchitis, tüdőrák) betegek vérének magasabb oxigénszintjét biztosítják.
Tovább

Pleurapunkció és drénázs

A levegő vagy folyadék felhalmozódása a pleura- és perikardinális térben vagy a hasüregben életveszélyes állapotot eredményezhet a légzés, valamint a szívműködést tekintetében. Így minden sürgősségi terápia célja a folyadékok és a levegő maradéktalan eltávolítása. A B. Braun mellkaspunkciós, valamint pleura- és mellkasdrenázs-készletei is megoldást nyújtanak az ilyen esetekre.
Tovább

Portkatéterek

A portkatéter-rendszerek használata számos előnyt biztosít a betegek, ápolók és orvosok számára.
Tovább

Elszívás és drénázs

A szervezetben lévő folyadékok eltávolítására.
Tovább

Urológiai katéterek

A vizeletürítés a vízfelvétel természetes következménye. Azokat a betegeket, akik vizeletürítésüket nem képesek kontrollálni (pl. műtéti beavatkozást köveetően), olyan orvosi eszközzel látják el, amely higiénikus vizeletdrénázst és -gyűjtést biztosít.
Tovább