B. Braun MagyarországKezdőlap > Termékeink > Ortopédia

Ortopédia

Termékeink kifejlesztésénél elsődleges szempont, hogy a betegek és az orvosok számára minél magasabb szintű megoldásokat biztosítsunk. A minimál invazív műtéti technikák, a kis csontvesztéssel járó beültetési eljárások és a felhasznált korszerű alapanyagok és gyártási eljárások a betegek életminőségének minél tökéletesebb helyreállítását és az esetleges későbbi beavatkozások lehetőségét biztosítják.

Csípőprotetika

Termékeink beültetése a lehetséges legkisebb mértékű sajátszövet-eltávolítással megoldható. A műtétek korszerű, CT nélküli navigációs technológia (OrthoPilot) támogatása mellett vagy hagyományos módszerrel elvégezhetőek. A hosszú élettartamot a precíz implantációs technológia mellett korszerű, kiváló kopási jellemzőkkel bíró kerámia alkatrészek, illetve a gyógyulást segítő bioaktív bevonatok biztosítják.
Tovább

Térdprotetika

Moduláris felépítésű protézisrendszereink lehetővé teszik a betegek csontviszonyainak és anatómiai sajátosságainak messzemenőkig megfelelő összeállítások kialakítását. A protézisek kialakítása, a felhasznált alapanyagok és technológiák alacsony PE-kopás mellett hosszú implantátum-élettartamot, a betegek számára fájdalommentességet és kiváló mobilitást biztosítanak.
Tovább

Sportsebészet

A klasszikus arthroscopia, navigációs rendszerek és biotechnológia új és innovatív kombinációja.
Tovább

Traumatológia

A Targon implantátumok kialakítása lehetővé teszi a csontok vérellátásának minél teljesebb megőrzését, a mechanikai jellemzők elősegítik és gyorsítják a csontgyógyulást. A titán implantátumok lehetővé teszik a betegek CT- és MR-vizsgálatát, szemben a hagyományos acélötvözetből készült implantátumokkal.
Tovább