B. Braun MagyarországKezdőlap > Termékeink > Infúziós terápia

Infúziós terápia

A B. Braun biztonságos infúziós terápia rendszerét kínálja Önnek. Az infúziótól a vénapunkcióig minden alkotóelem egy integrált moduláris rendszer alapján kerül tervezésre. Együtt felhasználva olyan rendszert alkotnak, amely biztonságos infúziós terápiát biztosít.

Infúziós és injekciós oldatok

Az infúziós és injekciós oldatok régóta a klinikai gyakorlat szerves részei. A B. Braun minden felhasználási területre oldatok széles körét kínálja, amelyeket a csúcstechnológiát képviselő Ecoflac plus-ban biztosít.
Tovább

Gyógyszeradalékolás

Számtalan módja van a beadásra kész infúziós oldat alapanyagokból történő elkészítésének. Ön ismeri a leghatékonyabbat? A B. Braun igen, és megosztja ezt a tudást Önnel.
Tovább

Adminisztrációs szettek

Az intravénás (IV) terápia kiterjedt szerepet játszik a betegápolásban, ide értve a folyadékok, gyógyszerek és étrend-kiegészítők parenterális adminisztrációját, és a transzfúziós terápiát. Az intravénás terápia immár nem csak kórházban, hanem más ápolási környezetben, akár otthon is alkalmazásra kerülhet. Az intravénás terápia alkalmazásra különböző adminisztrációs szettek állnak rendelkezésére.
Tovább

Infúziós és transzfúziós segédeszközök

A záródugók segítségével az ellátó személy beállíthatja az áramlás kívánt irányát, vagy a folyadékok elzárásával irányíthatja az infúziók és gyógyszerek beadását.
Tovább

Automata infúziós rendszerek

A B. Braun Space az infúziós technológia új generációját jelenti. A Perfusor® és az Infusomat® Space a világ legkisebb, legkönnyebb és legbiztonságosabb infúziós eszközei funkciók széles körével, valamennyi, kórházban és otthon történő ápolási felhasználásra.
Tovább

Vénapunkció és injekció

Amire a vénapunkcióhoz és injekcióhoz szüksége lehet, mind megtalálja a B. Braun termékpalettájában: biztonsági intravénás katéterek periféiás vénapunkcióhoz, fejlett centrális vénás katéterek Seldinger-, vagy Braunül-módszer szerinti bevezetéshez 1-től 5 lumenig, szárnyas IV-katéterek és injekciós tűk.
Tovább

Biztonságos infúziós terápia

Ismerje meg az infúziós terápia szakterületének honlapját!

Tovább