B. Braun Magyarország


 
Kezdőlap > Szakértelmünk

Szakértelmünk

A B. Braun mottója, a "Sharing Expertise" ígéret a vevők és a kollégák felé, hogy párbeszédeink alkalmával megosztjuk velük tudásunkat és  egészségügyben szerzett tapasztalatainkat , továbbá minden tudásunkat az egészség szolgálatába állítjuk, a lehető leghatékonyabban hasznosítjuk és folyamatosan bővítjük.
A B. Braun márka három alappilllére:  innováció, hatékonyság és megbízhatóság.


Innováció
Az innováció termékekre, szolgáltatásokra és folyamatokra egyaránt vonatkozik – kezdve a fejlesztési javaslatoktól a napi munkán át egy új termék kifejlesztéséig. Az innováció támogatása érdekében a B. Braun minden évben innovációs díjjal jutalmazza a kreatív ötleteket. Az innováció a legmodernebb termelési technológiában is tükröződik: a Tuttlingenben található Benchmark gyárban a legmodernebb technológiával állítanak elő csípő- és térdprotéziseket, és a L.I.F.E. üzem beindításával a B. Braun tudhatja magáénak Melsungenben Európa legnagyobb infúziós oldat gyárát, ahol a gyártás csúcstechnológiával folyik. Az innováció emellett termékek továbbfejlesztéséből is áll, amelyekkel a klinikai folyamatokat tudjuk javítani, vagy a páciensek és az ellátó személyzet biztonságát tudjuk növelni. Igy véd például a tartós kanülök klip-technológiája, az "Introcan Safety" a tűszúrás okozta sérülések, ezáltal fertőzések ellen is.

Hatékonyság
A hatékonyság megmutatkozik a modern vevőszolgálat munkájában, amely E-Business megoldásokat használ és elektronikusan dolgozza fel a megrendeléseket. Olyan szolgáltatókkal karöltve, mint pédául a Global Healthcare Exchange (GHX), a B. Braun lehetővé teszi vásárlói és üzleti partnerei számára a modern elektronikus kommunikációs erőforrások egyszerű és hatékony használatát. A B. Braun hozzáférhetővé teszi saját katalógus és vásárlási megoldásait, új távlatokat nyit a barcode szkenner rendszerek használatával, ily módon a modern eszközök bevezetésével minden szempontból igyekszik megfelelni a "business to business" követelményeinek.

Megbízhatóság
B. Braun mint családi vállalkozás felelősnek érzi magát dolgozóiért és a régiókért, amelyekben tevékenykedik. Ezt értjük "megbízhatóság" alatt. Ide tartozik a környezetvédelem éppúgy, mint a szociális és kulturális kötelezettségek. A B. Braun cégcsoport világszerte nagy hangsúlyt fektet a társadalmi szerepvállalásra, amely a vállalat minden cselekedetét áthatja. Pénzügyi és szervezeti támogatást nyújt művészeti, kulturális és sportprojektek lebonyolításához, partner a "Private Public Partnership" programban, valamint ösztöndíjakkal támogat egyetemeket, orvosokat és hallgatókat, ezen felül tudományos rendezvények megszervezésében is segédkezik. A cégcsoport nemzetközi szinten jeen lévő programja, a B. Braun for Children a gyermekek megsegítését tűzi ki célul, amelynek keretében a cég számos gyerekekkel foglalkozó alapítványt és sportegyesületet támogat.