B. Braun Magyarország


 
Kezdőlap > Szakértelmünk > Aesculap Akadémia

Aesculap Akadémia

Az Aesculap Akadémia világszerte ismert és elismert mint olyan oktató- és továbbképző központ, amely 1995 óta több mint 30 országban kínál magas színvonalú, akkreditált képzéseket valamennyi egészségügyi területen dolgozó szakember számára.

A B. Braun égisze alatt működő Aesculap Akadémia Magyarországon 2007 óta áll az egészségügyi dolgozók szolgálatában. Kurzusai között megtalálhatóak elméleti előadások, szemináriumok, szimpóziumok, valamint workshopok, amelyeken a hazai és a nemzetközi résztvevőknek lehetőségük nyílik a párbeszédre, ezáltal a folyamatos tapasztalatcserére és tanulásra. Az Akadémia tevékenysége és programjai három fő pillérre épülnek: a tudásátadásra, az innovatív tanulási folyamatokra, valamint egy nemzetközi hálózat kialakításának elősegítésére.

Az épület 400 m2-es képzési centrumában található a 150 fő befogadóképességű előadóterem, amely kívánság szerint kettéválasztható, így paralel szekciók lebonyolítására is alkalmas, valamint egy 25 fős, műhelymunkák, tudományos ülések, értekezletek megrendezésére ideális tárgyalóhelyiség. Az előadóterem modern technikája és interaktív szavazógéprendszere (IVS) a magas szintű technikai előírásoknak is megfelel. Az előtér, illetve az elegáns kialakítású, tágas tetőterasz nemcsak a büfé elhelyezésére, hanem kiállításokra is alkalmas, ezáltal téve bővebbé és komfortosabbá a szakmai partnereinknek nyújtott komplex szolgáltatási csomagunkat.

Tevékenységéért az Aesculap Akadémia három egymást követő évben nyerte el a Frost & Sullivan által megítélt „Global Medical Professional Education Institution of the Year” díjat.

A budapesti Halmi úton (a Szent Imre kórház területén) található épület a B. Braun Avitum 1. számú dialízisközpontjának és az Aesculap Akadémiának ad otthont.

Kapcsolattartó
Képek az Akadémiáról és rendezvényekről