B. Braun Magyarország


 

Szerviz

Infúziós pumpák és dialíziskezelések berendezéseinek szervizelése

A B. Braun Medical Magyarország Kft. megalakulása óta saját márkaszervizzel rendelkezik. Így tudjuk biztosítani ügyfeleink részére, hogy az általunk forgalomba hozott  orvosi műszerek  javítása és karbantartása gyors és szakszerű.

Szervizmérnökeink a Hospital Care és Aesculap divízióink által gyártott orvostechnikai eszközök garanciális és garancián túli szervizét, műszaki vevőszolgálatát biztosítják. Munkájuk legfőbb része a közkedvelt B. Braun infúziós pumpák, valamint a dialíziskezeléseknél használt berendezések (dialízisgépek, víztisztító berendezések, koncentrátum-előállító berendezések) javítása. Ezenkívül az Aesculap divízió által forgalmazott készülékek, eszközök szerviztevékenységét is ellátják – a márkanév által megkövetelt magas minőségi követelményeknek eleget téve.

Orvostechnikai szervizünk munkatársai nem csak a technikai jellegű gondok megoldásában állnak rendelkezésre: ingyenes pótoktatások keretében segítenek a műszerek használata közben felmerülő  problémák megoldásában, és kereskedelmi tevékenységünk támogatásában is részt vesznek. Gyakran jelennek meg a kórházakban a kereskedelmi képviselőinkkel együtt termékbemutatók, felhasználói oktatások tartása céljából.